Повезане вести

Даглас Овусу потписао уговор са Црвеном звездом

Даглас Овусу потписао уговор са Црвеном звездом

Невсмакс Балканс пре 23 дана
Досадашњи фудбалер Радника Даглас Овусу потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону, саопштили су црвено-бели. Фудбалер из Гане ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем… »
Креативност маркетинга ФК Црвена звезда не зна за границе: Погледајте како су црвено-бели представили историјски трансфер!

Креативност маркетинга ФК Црвена звезда не зна за границе: Погледајте како су црвено-бели представили историјски трансфер!

Хот спорт пре 23 дана
Највећи домаћи трансфер потврђен! Некад се појачања најављују речима. Некад фотографијама. А некад – једноставно стигну и промене све. Црвена звезда је добила ново крило. И то не било какво. ‼️ Даглас Овусу у Црвеној звезди‼️… »
Овусу: Брз сам и добар на лопти

Овусу: Брз сам и добар на лопти

Спорт клуб пре 23 дана
Црвена звезда је озваничила куповину Дагласа Овусуа од Радника из Сурдулице, без објаве колика је висина трансфера. Стрелац седам голова 20 суперлигашких утакмица у првом делу сезоне, потписао је уговор на три плус једну сезону… »
Звезда добила велико појачање: „Изабрао сам број 35 зато што је моја мајка преминула у 35. години живота“

Звезда добила велико појачање: „Изабрао сам број 35 зато што је моја мајка преминула у 35. години живота“

Нова пре 23 дана
Ново појачање Црвене звезде је крилни нападач Даглас Овусу, који је потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону и задужио број 35. ‍“Веома сам срећан што сам дошао у Црвену звезду. То је велика… »
"Моја мајка је преминула у 35. години": Овусу дошао у Звезду и открио детаљ који многи нису знали

"Моја мајка је преминула у 35. години": Овусу дошао у Звезду и открио детаљ који многи нису знали

Мондо пре 23 дана
Даглас Овусу (19) је и званично нови фудбалер Црвене звезде. Званично је представљен. Потписао је трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону. Изабрао је број 35 који ће носити на дресу. "Веома сам… »
Звездина мистериозна најава, па озваничење новог појачања ВИДЕО

Звездина мистериозна најава, па озваничење новог појачања ВИДЕО

Б92 пре 23 дана
ФК Црвена звезда је мистериозном поруком на друштвеним мрежама најавила појачање, па представила Дагласа Овусуа. Фудбалери Црвене звезде тренутно се припремају у Анталији, где вредно раде пред наставак сезоне и важне европске… »
Званично! Појачање од 2,2 милиона евра стигло у Звезду

Званично! Појачање од 2,2 милиона евра стигло у Звезду

Телеграф пре 23 дана
Фудбалери Црвене звезде званично су добили ново појачање, пошто се Даглас Овусу прикључио екипи. Крилни фудбалер стиже из Радника из Сурдулице, који је плаћен 2,2 милиона евра екипи са југа Србије. Он је на пролеће био један од… »
(ВИДЕО) Звезда необично најавила Овусуа

(ВИДЕО) Звезда необично најавила Овусуа

Спорт клуб пре 23 дана
Црвена звезда је најавила озваничење Дагласа Овусуа у појачање на необичан начин, наводном помоћу вештачке интелигенције око начина на који ће фотографисати новајлију. Овусу је стигао у Турску, прикључио се новим саиграчима, а… »
Звезда најавила долазак новог појачања: "Много је брз"

Звезда најавила долазак новог појачања: "Много је брз"

Телеграф пре 23 дана
Фудбалери Црвене звезде увелико су на припремама у Анталији, где се припремају за наставак сезоне, где ће већ 22. јануара играти меч Лиге Европе против Малмеа на гостовању, а потом и против Селте из Вига на Маракани 29. јануара… »
Дејан Станковић прецртао фудбалера Црвене звезде: Одлази странац са Маракане, а ово је разлог!

Дејан Станковић прецртао фудбалера Црвене звезде: Одлази странац са Маракане, а ово је разлог!

Курир пре 23 дана
Фудбалери Црвене звезде започели су зимске припреме пред наставак пролећног дела сезоне и обавеза у Лиги Европе. У међувремену, Звезда се додатно појачала током прелазног рока... Џеј Енем и Даглас Овусу су већ обукли црвено-бели… »
Ко је Даглас Овусу, ново Звездино појачање - на Маракани одушевљени, једна ствар га чини посебним...

Ко је Даглас Овусу, ново Звездино појачање - на Маракани одушевљени, једна ствар га чини посебним...

Телеграф пре 23 дана
Црвена звезда је као друго зимско појачање озваничила Дагласа Овусуа, крилног фудбалера који је до сада носио дрес Радника из Сурдулице. Момак из Гане, који има само 19 година, коштао је црвено-беле 2,2 милиона евра, а на… »
Кад брзина прави разлику: Зашто је Овусу ноћна мора за одбране

Кад брзина прави разлику: Зашто је Овусу ноћна мора за одбране

Б92 пре 23 дана
Даглас Овусу, нови фудбалер Црвене звезде, се у досадашњим анализама јасно профилисао као изузетно брз и експлозиван играч, чије физичке предиспозиције, значајно превазилазе ниво Лиге Европе. Он својим кретањем представља… »

Вести дана »