Povezane vesti

Daglas Ovusu potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom

Daglas Ovusu potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom

Newsmax Balkans pre 1 dan
Dosadašnji fudbaler Radnika Daglas Ovusu potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, saopštili su crveno-beli. Fudbaler iz Gane će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 35. "Veoma sam srećan što… »
Kreativnost marketinga FK Crvena zvezda ne zna za granice: Pogledajte kako su crveno-beli predstavili istorijski transfer!

Kreativnost marketinga FK Crvena zvezda ne zna za granice: Pogledajte kako su crveno-beli predstavili istorijski transfer!

Hot sport pre 1 dan
Najveći domaći transfer potvrđen! Nekad se pojačanja najavljuju rečima. Nekad fotografijama. A nekad – jednostavno stignu i promene sve. Crvena zvezda je dobila novo krilo. I to ne bilo kakvo. ‼️ Daglas Ovusu u Crvenoj zvezdi‼️ Novo pojačanje Crvene… »
Zvezda dobila veliko pojačanje: „Izabrao sam broj 35 zato što je moja majka preminula u 35. godini života“

Zvezda dobila veliko pojačanje: „Izabrao sam broj 35 zato što je moja majka preminula u 35. godini života“

Nova pre 1 dan
Novo pojačanje Crvene zvezde je krilni napadač Daglas Ovusu, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 35. ‍“Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu. To je velika prilika za mene i veoma… »
"Moja majka je preminula u 35. godini": Ovusu došao u Zvezdu i otkrio detalj koji mnogi nisu znali

"Moja majka je preminula u 35. godini": Ovusu došao u Zvezdu i otkrio detalj koji mnogi nisu znali

Mondo pre 1 dan
Daglas Ovusu (19) je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde. Zvanično je predstavljen. Potpisao je trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Izabrao je broj 35 koji će nositi na dresu. "Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu… »
Ovusu: Brz sam i dobar na lopti

Ovusu: Brz sam i dobar na lopti

Sport klub pre 1 dan
Crvena zvezda je ozvaničila kupovinu Daglasa Ovusua od Radnika iz Surdulice, bez objave kolika je visina transfera. Strelac sedam golova 20 superligaških utakmica u prvom delu sezone, potpisao je ugovor na tri plus jednu sezonu. „Veoma sam srećan što sam… »
Zvezdina misteriozna najava, pa ozvaničenje novog pojačanja VIDEO

Zvezdina misteriozna najava, pa ozvaničenje novog pojačanja VIDEO

B92 pre 1 dan
FK Crvena zvezda je misterioznom porukom na društvenim mrežama najavila pojačanje, pa predstavila Daglasa Ovusua. Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se pripremaju u Antaliji, gde vredno rade pred nastavak sezone i važne evropske duele. Već 22. januara… »
Zvanično! Pojačanje od 2,2 miliona evra stiglo u Zvezdu

Zvanično! Pojačanje od 2,2 miliona evra stiglo u Zvezdu

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su dobili novo pojačanje, pošto se Daglas Ovusu priključio ekipi. Krilni fudbaler stiže iz Radnika iz Surdulice, koji je plaćen 2,2 miliona evra ekipi sa juga Srbije. On je na proleće bio jedan od najboljih igrača u… »
(VIDEO) Zvezda neobično najavila Ovusua

(VIDEO) Zvezda neobično najavila Ovusua

Sport klub pre 1 dan
Crvena zvezda je najavila ozvaničenje Daglasa Ovusua u pojačanje na neobičan način, navodnom pomoću veštačke inteligencije oko načina na koji će fotografisati novajliju. Ovusu je stigao u Tursku, priključio se novim saigračima, a prethodno je u Beogradu… »
Zvezda najavila dolazak novog pojačanja: "Mnogo je brz"

Zvezda najavila dolazak novog pojačanja: "Mnogo je brz"

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde uveliko su na pripremama u Antaliji, gde se pripremaju za nastavak sezone, gde će već 22. januara igrati meč Lige Evrope protiv Malmea na gostovanju, a potom i protiv Selte iz Viga na Marakani 29. januara. Zvezda je odlučila i da… »
Dejan Stanković precrtao fudbalera Crvene zvezde: Odlazi stranac sa Marakane, a ovo je razlog!

Dejan Stanković precrtao fudbalera Crvene zvezde: Odlazi stranac sa Marakane, a ovo je razlog!

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde započeli su zimske pripreme pred nastavak prolećnog dela sezone i obaveza u Ligi Evrope. U međuvremenu, Zvezda se dodatno pojačala tokom prelaznog roka... Džej Enem i Daglas Ovusu su već obukli crveno-beli dres, a upravo je… »
Ko je Daglas Ovusu, novo Zvezdino pojačanje - na Marakani oduševljeni, jedna stvar ga čini posebnim...

Ko je Daglas Ovusu, novo Zvezdino pojačanje - na Marakani oduševljeni, jedna stvar ga čini posebnim...

Telegraf pre 2 dana
Crvena zvezda je kao drugo zimsko pojačanje ozvaničila Daglasa Ovusua, krilnog fudbalera koji je do sada nosio dres Radnika iz Surdulice. Momak iz Gane, koji ima samo 19 godina, koštao je crveno-bele 2,2 miliona evra, a na stadionu "Rajko Mitić" uvereni… »
Kad brzina pravi razliku: Zašto je Ovusu noćna mora za odbrane

Kad brzina pravi razliku: Zašto je Ovusu noćna mora za odbrane

B92 pre 2 dana
Daglas Ovusu, novi fudbaler Crvene zvezde, se u dosadašnjim analizama jasno profilisao kao izuzetno brz i eksplozivan igrač, čije fizičke predispozicije, značajno prevazilaze nivo Lige Evrope. On svojim kretanjem predstavlja ozbiljnu pretnju za… »

Vesti dana »