Povezane vesti

Vladimir Stojković potpisao za Čukarički

Vladimir Stojković potpisao za Čukarički

Danas pre 3 dana
Nakon što je standardni čuvar mreže Čukaričkog Nikola Mirković otišao put Uzbekistana, Brđani su angažovali Vladimira Stojkovića. Iskusni golman (41), koji je nedavno napustio kragujevački Radnički 1923, stavio je paraf na ugovor sa klubom sa Banovog… »
Novo poglavlje Vladimira Stojkovića: "Hvala Kragujevcu, u Čuki da razbijem predrasude!"

Novo poglavlje Vladimira Stojkovića: "Hvala Kragujevcu, u Čuki da razbijem predrasude!"

Sportske.net pre 3 dana
Čukarički je danas saopštio da je angažovao doskorašnjeg golmana Radničkog 1923 iz Kragujevca Vladimira Stojkovića (42) koji je sa klubom sa Banovog brda potpisao ugovor na godinu i po dana. Uprava Čukaričkog reagovala je nakon odlaska Nikole Mirkovića u… »
Vladimir Stojković ima novi klub u Superligi Srbije, želi da igra do 44. godine: „Najveći motiv mi je da pobijem sve…

Vladimir Stojković ima novi klub u Superligi Srbije, želi da igra do 44. godine: „Najveći motiv mi je da pobijem sve…

Nova pre 3 dana
Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan, pa je angažovan iskusni golman Vladimir Stojković. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana, što znači da će igrati bar do 44… »
Vladimir Stojković u Čukaričkom: Motiv je da pobijem predrasude

Vladimir Stojković u Čukaričkom: Motiv je da pobijem predrasude

RTS pre 3 dana
Golman Vladimir Stojković potpisao je ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub sa Banovog brda. Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan. "Brđani" su angažovali iskusnog golmana Vladimira Stojkovića. Nekadašnji… »
Vladimir Stojković ima novi klub: Golman potpisao za Čukarički na godinu i po dana

Vladimir Stojković ima novi klub: Golman potpisao za Čukarički na godinu i po dana

Dnevnik pre 3 dana
Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan, Brđani su angažovali iskusnog golmana Vladimira Stojkovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana. „Prezadovoljan sam… »
Zvanično: Vladimir Stojković na Banovom brdu!

Zvanično: Vladimir Stojković na Banovom brdu!

Hot sport pre 3 dana
Rešili su važno pitanje! Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan, Brđani su angažovali iskusnog golmana Vladimira Stojkovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana… »
Vladimir Stojković potpisao za Čukarički: Bivši golman Zvezde i Partizana narednih godinu i po dana na Banovom brdu

Vladimir Stojković potpisao za Čukarički: Bivši golman Zvezde i Partizana narednih godinu i po dana na Banovom brdu

Kurir pre 3 dana
Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan, Brđani su angažovali iskusnog golmana Vladimira Stojkovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana. „Prezadovoljan sam… »
Definitivno: Vladimir Stojković potpisao ugovor sa Čukaričkim

Definitivno: Vladimir Stojković potpisao ugovor sa Čukaričkim

Sport klub pre 3 dana
Zvanično: Vladimir Stojković u Čukaričkom!

Zvanično: Vladimir Stojković u Čukaričkom!

B92 pre 3 dana
Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan, Brđani su angažovali iskusnog golmana Vladimira Stojkovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana. "Prezadovoljan sam… »
Vladimir Stojković zvanično u Čukaričkom

Vladimir Stojković zvanično u Čukaričkom

Telegraf pre 3 dana
Uprava Čukaričkog nije gubila vreme! Nakon što je standardni čuvar mreže Nikola Mirković otišao put Uzbekistana, Brđani su reagovali munjevito i angažovali jedno od najvećih imena srpskog fudbala – Vladimira Stojkovića. Iskusni golman (41), koji je… »
Veliki povratak u Beograd: Vladimir Stojković ponovo u crno-belom

Veliki povratak u Beograd: Vladimir Stojković ponovo u crno-belom

Večernje novosti pre 3 dana
Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši golman Crvene zvezde i Partizana, Vladimir Stojković, potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu i po dana. Foto: Nebojsa Parausic Uprava Čukaričkog brzo je reagovala posle odlaska Nikole Mirkovića u Uzbekistan… »

Vesti dana »