Povezane vesti

Bivši fudbaler Zvezde potpisao za Radnički - Mustafa stigao u Niš

Bivši fudbaler Zvezde potpisao za Radnički - Mustafa stigao u Niš

B92 pre 2 dana
Fudbaler iz Gane Ibrahim Mustafa igraće u drugom delu sezone za Radnički, saopštio je klub iz Niša. Mustafa je rođen 18. juna 2000. godine, a u niškom klubu pojačaće konkurenciju na poziciji krilnog napadača. "Želim da istaknem da sam veoma srećan što… »
Zvezda dobila ubrzanje, a srpski fudbal novi rekordni transfer!

Zvezda dobila ubrzanje, a srpski fudbal novi rekordni transfer!

Sportske.net pre 2 dana
Crvena zvezda angažovala je dosadašnjeg fudbalera Radnika iz Surdulice Daglasa Ovusua, a transfer je rekordan u srpskom fudbalu. "Crveno-beli" će na ime obeštećenja uplatiti Radniku 2.200.000 evra, čime je oboren dosadašnji rekord kada je reč o kupovini… »
Sada i zvanično - Ovusu novi igrač Zvezde

Sada i zvanično - Ovusu novi igrač Zvezde

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Dosadašnji fudbaler Radnika Daglas Ovusu potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, saopštio je večeras šampion Srbije. Fudbaler iz Gane će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 35… »
Zvezda predstavila novo pojačanje - Daglasa Ovusua

Zvezda predstavila novo pojačanje - Daglasa Ovusua

RTS pre 2 dana
Fudbaler iz Gane Daglas Ovusu novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Novo pojačanje Crvene zvezde je krilni napadač Daglas Ovusu, koji je sa čelnicima šampiona Srbije potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još… »
Daglas Ovusu novi fudbaler Crvene zvezde: Crveno-beli ozvaničili novo pojačanje

Daglas Ovusu novi fudbaler Crvene zvezde: Crveno-beli ozvaničili novo pojačanje

Kurir pre 2 dana
Ovaj 19-godišnji krilni napadač u Zvezdu dolazi iz Radnika iz Surdulice, a sa beogradskim timom potpisao je trogodišnji ugovor, uz opciju produženja za još jednu godinu. "Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu. To je velika prilika za mene i… »
Ibrahim Mustafa novi igrač Radničkog

Glas juga pre 2 dana
„Želim da istaknem da sam veoma srećan što sam ovde, radujem se novom angažmanu. Nadam se da ću pomoći timu na najbolji mogući način. Radnički je veoma dobar klub i zaslužuje najbolje. Čuo sam dosta lepih stvari o Radničkom, njegovoj istoriji, ne znam… »
Daglas Ovusu novi igrač Crvene zvezde

Daglas Ovusu novi igrač Crvene zvezde

Newsmax Balkans pre 2 dana
Dosadašnji fudbaler Radnika Daglas Ovusu potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, saopštili su crveno-beli. Fudbaler iz Gane će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 35. "Veoma sam srećan što… »
Zvezda sve jača: Crveno-beli doveli novog fudbalera

Zvezda sve jača: Crveno-beli doveli novog fudbalera

Večernje novosti pre 2 dana
CRVENA zvezda je predstavila drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. U klub je stigao Daglas Ovusu. FOTO: FK Crvena zvezda Fudbaler iz Gane je sa šampionom Srbije potpisao ugovor na tri godine uz opciju produžetka na još jednu. Brzonogi krilni napadač… »
Fudbaler iz Gane Daglas Ovusu zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom

Fudbaler iz Gane Daglas Ovusu zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom

Politika pre 2 dana
Krasi me brzina i rekao bih da sam dobar na lopti, dodao je novi fudbaler. ANTALIJA - Dosadašnji fudbaler Radnika Daglas Ovusu potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, saopštio je večeras… »
Nišlije pojačala dva igrača: Mustafa došao iz Voše, a Jokić iz Radnika

Nišlije pojačala dva igrača: Mustafa došao iz Voše, a Jokić iz Radnika

Dnevnik pre 2 dana
Fudbaleri Radničkog iz Niša doveli su dva igrača kao pojačanje u zimskom prelaznom roku. Za Nišlije su potpisali Ibrahim Mustafa i Ranko Jokić. Fudbaler iz Gane Ibrahim Mustafa igraće u drugom delu sezone za Radnički. Mustafa je rođen 18. juna 2000… »
Radnički ređa pojačanja kao na traci, u Niš stiglo krilo Vojvodine i štoper ponikao u Zvezdi!

Radnički ređa pojačanja kao na traci, u Niš stiglo krilo Vojvodine i štoper ponikao u Zvezdi!

Sportske.net pre 2 dana
Radnički iz Niša je u istom danu predstavio dva pojačanja za nastavak sezone u Super lige Srbije. Dres niškog kluba predstojećeg proleća nosiće napadač iz Gane Ibrahim Mustafa (25) koji bi trebalo da pojača konkurenciju na poziciji krilnog napadača… »
Štoper i napadač novi igrači Radničkog iz Niša

Štoper i napadač novi igrači Radničkog iz Niša

Južne vesti pre 2 dana
Štoper Ranko Jokić i napadač iz Gane Ibrahim Mustafa potpisali su ugovore sa Fudbalskim klubom Radnički iz Niša. Pre njih, u ekipu sa „Čaira“ stigli su i napadači Isah Abas i Aleksandar Šestjuk. Ranko Jokić je rođen 1999. godine u Subotici, a ponikao je… »
Radničkom se ne seli u niži rang, doveli odlično poznato lice u Srbiji: Ogromno pojačanje na Čairu, bivši igrač Crvene zvezde…

Radničkom se ne seli u niži rang, doveli odlično poznato lice u Srbiji: Ogromno pojačanje na Čairu, bivši igrač Crvene zvezde…

Hot sport pre 2 dana
Ozbiljan potpis na jugu Srbije! Napadač iz Gane Ibrahim Mustafa, nosiće predstojećeg proleća dres Fudbalskog kluba Radnički. Mustafa je rođen 18. juna 2000. godine i pojačaće konkurenciju na poziciji krilnog napadača. „Želim da istaknem da sam veoma… »

Niške vesti pre 2 dana
„Želim da istaknem da sam veoma srećan što sam ovde, radujem se novom angažmanu. Nadam se da ću pomoći timu na najbolji mogući način. Radnički je veoma dobar klub i zaslužuje najbolje. Čuo sam dosta lepih stvari o Radničkom, njegovoj istoriji, ne znam… »
Ibrahim Mustafa novi fudbaler Radničkog iz Niša

Ibrahim Mustafa novi fudbaler Radničkog iz Niša

RTS pre 2 dana
Fudbaler iz Gane Ibrahim Mustafa igraće u drugom delu sezone za Radnički, saopštio je klub iz Niša. Ibrahim Mustafa je rođen 18. juna 2000. godine, a u niškom klubu pojačaće konkurenciju na poziciji krilnog napadača. "Želim da istaknem da sam veoma… »
Radnički iz Niša doveo dva pojačanja u jednom danu

Radnički iz Niša doveo dva pojačanja u jednom danu

Sport klub pre 2 dana
Radnički iz Niša doveo je dva pojačanja u istom danu. Iz Vojvodine je stigao Ibrahim Mustafa iz Gane, napadač rođen 18. juna 2000. godine, a u niškom klubu pojačaće konkurenciju na poziciji krila. „Želim da istaknem da sam veoma srećan što sam ovde… »
Veliko pojačanje za Radnički: Bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine stigao u Niš

Veliko pojačanje za Radnički: Bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine stigao u Niš

FUDBALER iz Gane Ibrahim Mustafa igraće u drugom delu sezone za Radnički odakle je stigao iz Vojvodine, saopštio je klub iz Niša. FOTO: A. Ilić Nekadašnji igrač Crvene zvezde je rođen 18. juna 2000. godine, a u ekipi sa juga Srbije pojačaće konkurenciju… »
Ibrahim Mustafa novo pojačanje Radničkog iz Niša

Ibrahim Mustafa novo pojačanje Radničkog iz Niša

Politika pre 2 dana
Igraće u drugom delu sezone. Fudbaler iz Gane Ibrahim Mustafa igraće u drugom delu sezone za Radnički, saopštio je danas klub iz Niša. Mustafa je rođen 18. juna 2000. godine, a u niškom klubu pojačaće konkurenciju na poziciji krilnog napadača. „Želim da… »
Radnički ne staje: Nišlije angažovale još jedno pojačanje

Radnički ne staje: Nišlije angažovale još jedno pojačanje

RANKO Jokić novi je igrač niškog Radnički. On je rođen 22. aprila 1999. godine u Subotici i igra na poziciji štopera. FOTO: FK Radnički Niš Ovaj 26-godišnjak je ponikao u Crvenoj zvezdi, a najveći deo seniorske karijere proveo u Radniku. Za ekipu iz… »
Bivši igrač Zvezde napustio Vojvodinu, pa otišao u Radnički iz Niša

Bivši igrač Zvezde napustio Vojvodinu, pa otišao u Radnički iz Niša

Telegraf pre 2 dana
Fudbalski klub Radnički iz Niša nastavlja sa formiranjem tima za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije, a novo, zvučno pojačanje koje je došlo na "Čair" je Ibrahim Mustafa. Krilni napadač iz Gane, rođen 18. juna 2000. godine, stiže u redove "Reala sa… »
Zvezda bacila 5.000.000 evra: Skupo plaćen i neuspešan eksperiment crveno-belih!

Zvezda bacila 5.000.000 evra: Skupo plaćen i neuspešan eksperiment crveno-belih!

Hot sport pre 2 dana
Utisak je da srpski šampion u ovom polju ne radi najbolje Dolazak Daglasa Ovusua za 2.700.000 evra ponovo je otvorio pitanje odnosa Crvene zvezde prema domaćem tržištu, pre svega kroz odnos uloženog novca i onoga što je klub dobio na terenu. Brojke iz… »

Vesti dana »