Povezane vesti

Supruga Đura Macuta pravila haos u tržnom centru: Znate li vi ko sam ja

Supruga Đura Macuta pravila haos u tržnom centru: Znate li vi ko sam ja

Ozon press pre 2 dana
Beogradski advokat Ivan Ninić objavio je na svom Iks nalogu situaciju koja se dogodila na Badnje veče, u Tržnom centru Ada Mol na Čukarici, čiji je glavni akter bila supruga premijera Đura Macuta, doktorka Jelica Bjekić Macut. Kako je Ninić naveo, sve se… »
Ninić: Menadžer u TC Ada mol prijavio suprugu Đura Macuta za zlostavljanje

Ninić: Menadžer u TC Ada mol prijavio suprugu Đura Macuta za zlostavljanje

N1 Info pre 2 dana
Advokat Ivan Ninić objavio je na mreži Iks da je žena premijera Srbije Đura Macuta bila učesnica situacije koja se desila na Badnji dan u TC Ada mol. Kako je napisao, Macutova žena tražila je od menadžera u tržnom centru da joj se skine "zujalicu" u… »
„Da li vi znate ko sam ja?“ Supruga Đura Macuta pravila haos u Tržnom centru Ada Mol, menadžer policiji prijavio zlostavljanje…

„Da li vi znate ko sam ja?“ Supruga Đura Macuta pravila haos u Tržnom centru Ada Mol, menadžer policiji prijavio zlostavljanje…

Pravda pre 2 dana
Beogradski advokat Ivan Ninić objavio je na svom Iks nalogu situaciju koja se dogodila na Badnje veče, u Tržnom centru Ada Mol na Čukarici, čiji je glavni akter bila supruga premijera Đura Macuta, doktorka Jelica Bjekić Macut. Kako je Ninić naveo, sve se… »

Nova pre 2 dana

Vesti dana »