Povezane vesti

„Nisu mi dali da izađem na binu“: Nadica Ademov o skandalu sa novogodišnjeg nastupa

„Nisu mi dali da izađem na binu“: Nadica Ademov o skandalu sa novogodišnjeg nastupa

Nova pre 2 dana
Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je Nadica Ademov izašla na binu i publici saopštila da neće pevati, jer je po raspored stavljena da bude po satnici od tri do pet sati ujutru. Ona je rekla da se termin pomerio da… »
"Dečko mi je sprečio put ka bini..." Nadica priznala kakav užas je doživela na dočeku: "Novac nije bitan"

"Dečko mi je sprečio put ka bini..." Nadica priznala kakav užas je doživela na dočeku: "Novac nije bitan"

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Nadica Ademov, koja je trebalo da nastupi na beogradskom Sajmu zajedno sa Darkom Lazićem, Đanijem i Aleksandrom Mladenović, odlučila je da ipak ne zapeva te noći nakon što su joj organizatori tri puta menjali satnicu i žestoko prekršili dogovor… »
"Nisu dali da prođem i da se popnem na binu" Nadica Ademov o skandalu u novogodišnjoj noći: Evo šta je istina o novcu, nije…

"Nisu dali da prođem i da se popnem na binu" Nadica Ademov o skandalu u novogodišnjoj noći: Evo šta je istina o novcu, nije…

Blic pre 3 dana
Organizatori su promenili dogovorenu satnicu, što je dovelo do njenog nezadovoljstva Nadica ističe da je bila spremna za nastup, a da su je dva puta vratili da ne izađe na binu kada je dogovoreno Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio u… »
"Nisu mi dozvolili da se popnem na binu" – Nadica Ademov o novogodišnjem skandalu: Otkrila pravu istinu o novcu i nije mogla…

"Nisu mi dozvolili da se popnem na binu" – Nadica Ademov o novogodišnjem skandalu: Otkrila pravu istinu o novcu i nije mogla…

Kurir pre 3 dana
Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio na novogodišnjoj noći, kada je Nadica Ademov izašla na binu i saopštila publici da neće pevati, jer je po rasporedu trebala nastupati od tri do pet sati ujutru Ona je rekla da se termin pomerio da na binu… »

Vesti dana »