Povezane vesti
„Nisu mi dali da izađem na binu“: Nadica Ademov o skandalu sa novogodišnjeg nastupa
Nova 09.01.2026
Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je Nadica Ademov izašla na binu i publici saopštila da neće pevati, jer je po raspored stavljena da bude po satnici od tri do pet sati ujutru. Ona je rekla da se termin pomerio da… »
"Dečko mi je sprečio put ka bini..." Nadica priznala kakav užas je doživela na dočeku: "Novac nije bitan"
Telegraf 09.01.2026
Pevačica Nadica Ademov, koja je trebalo da nastupi na beogradskom Sajmu zajedno sa Darkom Lazićem, Đanijem i Aleksandrom Mladenović, odlučila je da ipak ne zapeva te noći nakon što su joj organizatori tri puta menjali satnicu i žestoko prekršili dogovor… »
"Nisu dali da prođem i da se popnem na binu" Nadica Ademov o skandalu u novogodišnjoj noći: Evo šta je istina o novcu, nije…
Blic 09.01.2026
Organizatori su promenili dogovorenu satnicu, što je dovelo do njenog nezadovoljstva Nadica ističe da je bila spremna za nastup, a da su je dva puta vratili da ne izađe na binu kada je dogovoreno Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio u… »
"Nisu mi dozvolili da se popnem na binu" – Nadica Ademov o novogodišnjem skandalu: Otkrila pravu istinu o novcu i nije mogla…
Kurir 09.01.2026
Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio na novogodišnjoj noći, kada je Nadica Ademov izašla na binu i saopštila publici da neće pevati, jer je po rasporedu trebala nastupati od tri do pet sati ujutru Ona je rekla da se termin pomerio da na binu… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 20 minutajoš 18 povezanih
Prestanak padavina, uz jak vetar: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
N1 Info pre 49 minutajoš 16 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih