Povezane vesti

Bio je najmlađi deda na estradi i hvalio se da ima tri kuće: Sada isplivala istina "Deca su mi po Evropi..."

Bio je najmlađi deda na estradi i hvalio se da ima tri kuće: Sada isplivala istina "Deca su mi po Evropi..."

Telegraf pre 2 dana
Slobodan Batjarević Cobe (43) postao je popularan pre dve decenije kada se pojavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako je ređao hitove i karijera mu je bila u usponu, jedno duže vreme pevač se povukao sa scene. Ostvario se kao roditelj ali i deda… »
Naš pevač (43) se hvalio na sva usta da ima tri kuće, sad isplivala istina: "Deca su mi u Evropi, sve svoje sam obezbedio"

Naš pevač (43) se hvalio na sva usta da ima tri kuće, sad isplivala istina: "Deca su mi u Evropi, sve svoje sam obezbedio"

Blic pre 2 dana
Iako je izjavio ranije da poseduje tri kuće, kasnije je pojasnio da je to bila šala i da ima samo kuću u kojoj je rođen. On naglašava da je zadovoljan svojim životom, pružajući deci i porodici sve potrebne resurse za srećan i zdrav život. Slobodan… »
"Nije istina da imam kuće, imam samo jednu u kojoj sam se rodio" Pevaču deca žive u Evropi, a on otkrio da li je istina da je…

"Nije istina da imam kuće, imam samo jednu u kojoj sam se rodio" Pevaču deca žive u Evropi, a on otkrio da li je istina da je…

Kurir pre 2 dana
Slobodan Batjarević Cobe (43) pre dve decenije se pojavio u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", gde je započeo muzičku karijeru. On ne krije da je obezbedio porodicu, što mu je i bio cilj, a sad je otkrio koliko nekretnina ima. On već duži niz godina… »

Vesti dana »