Povezane vesti
Bio je najmlađi deda na estradi i hvalio se da ima tri kuće: Sada isplivala istina "Deca su mi po Evropi..."
Telegraf 09.01.2026
Slobodan Batjarević Cobe (43) postao je popularan pre dve decenije kada se pojavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako je ređao hitove i karijera mu je bila u usponu, jedno duže vreme pevač se povukao sa scene. Ostvario se kao roditelj ali i deda… »
Naš pevač (43) se hvalio na sva usta da ima tri kuće, sad isplivala istina: "Deca su mi u Evropi, sve svoje sam obezbedio"
Blic 09.01.2026
Iako je izjavio ranije da poseduje tri kuće, kasnije je pojasnio da je to bila šala i da ima samo kuću u kojoj je rođen. On naglašava da je zadovoljan svojim životom, pružajući deci i porodici sve potrebne resurse za srećan i zdrav život. Slobodan… »
"Nije istina da imam kuće, imam samo jednu u kojoj sam se rodio" Pevaču deca žive u Evropi, a on otkrio da li je istina da je…
Kurir 09.01.2026
Slobodan Batjarević Cobe (43) pre dve decenije se pojavio u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", gde je započeo muzičku karijeru. On ne krije da je obezbedio porodicu, što mu je i bio cilj, a sad je otkrio koliko nekretnina ima. On već duži niz godina… »
Vesti dana »
VIDEO Najluđi intervju ikada: Svi se šokirali zbog onog što se desilo kad je Kejn trebalo da progovori, BBC nije hteo da prestane
Nova pre 18 minutajoš 28 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 33 minutajoš 22 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 13 minutajoš 13 povezanih