Povezane vesti

"Bolesnik" stiže u Belu kuću: Kolumbijski predsednik u februaru u Vašingtonu, spreman da Trampu oprosti uvrede

"Bolesnik" stiže u Belu kuću: Kolumbijski predsednik u februaru u Vašingtonu, spreman da Trampu oprosti uvrede

Kurir pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke Države, ali dolazak kokaina… »
Tramp najavio sastanak sa predsednikom Kolumbije u februaru u Beloj kući

Tramp najavio sastanak sa predsednikom Kolumbije u februaru u Beloj kući

Vesti online pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp najavio je sastanak sa predsednikom Kolumbije Gustavom Petrom u Beloj kući početkom februara. U objavio na društvenoj mreži Istina, američki predsednik je rekao da se raduje susretu. „Radujem se sastanku sa Gustavom Petrom… »
Tramp: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Tramp: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Euronews pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinjene Američke Države, ali dolazak… »
Tramp ga nazvao "bolesnikom"; U februaru stiže u Belu kuću

Tramp ga nazvao "bolesnikom"; U februaru stiže u Belu kuću

B92 pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke Države, ali dolazak kokaina… »
Predsednik Kolumbije stiže kod Trampa: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Predsednik Kolumbije stiže kod Trampa: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. AP Photo/Alex Brandon "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke… »

Vesti dana »

Besplatno u banje za penzionere, prijave od danas

Besplatno u banje za penzionere, prijave od danas

Bujanovačke pre 26 minutajoš 16 povezanih
Srbija u minusu

Srbija u minusu

Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih