Povezane vesti

"Bolesnik" stiže u Belu kuću: Kolumbijski predsednik u februaru u Vašingtonu, spreman da Trampu oprosti uvrede

"Bolesnik" stiže u Belu kuću: Kolumbijski predsednik u februaru u Vašingtonu, spreman da Trampu oprosti uvrede

Kurir 09.01.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke Države, ali dolazak kokaina… »
Tramp najavio sastanak sa predsednikom Kolumbije u februaru u Beloj kući

Tramp najavio sastanak sa predsednikom Kolumbije u februaru u Beloj kući

Vesti online 09.01.2026
Predsednik SAD Donald Tramp najavio je sastanak sa predsednikom Kolumbije Gustavom Petrom u Beloj kući početkom februara. U objavio na društvenoj mreži Istina, američki predsednik je rekao da se raduje susretu. „Radujem se sastanku sa Gustavom Petrom… »
Tramp: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Tramp: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Euronews 09.01.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinjene Američke Države, ali dolazak… »
Tramp ga nazvao "bolesnikom"; U februaru stiže u Belu kuću

Tramp ga nazvao "bolesnikom"; U februaru stiže u Belu kuću

B92 09.01.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke Države, ali dolazak kokaina… »
Predsednik Kolumbije stiže kod Trampa: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Predsednik Kolumbije stiže kod Trampa: Gustavo Petro će početkom februara posetiti Belu kuću

Večernje novosti 09.01.2026
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će se sa kolumbijskim predsednikom Gustavom Petrom sastati u Beloj kući početkom februara. AP Photo/Alex Brandon "Siguran sam da će to funkcionisati veoma dobro za Kolumbiju i Sjedinene Američke… »

Vesti dana »

Šta se krije iza Trampove blokade Ormuskog moreuza?

Šta se krije iza Trampove blokade Ormuskog moreuza?

Danas pre 38 minutajoš 11 povezanih
Danas je Vaskršnji ili Svetli utorak

Danas je Vaskršnji ili Svetli utorak

Šabačke novosti pre 32 minutajoš 9 povezanih
Vens optužio Iran za ekonomski terorizam

Vens optužio Iran za ekonomski terorizam

Politika pre 23 minutajoš 9 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije sa predstavnicima stranaka

Vučić nastavlja konsultacije sa predstavnicima stranaka

N1 Info pre 3 minutajoš 4 povezane