Povezane vesti

„Ostalo mi je samo nekoliko dana“: Potresna ispovest bivšeg fudbalera Čelsija koji se bori za život

„Ostalo mi je samo nekoliko dana“: Potresna ispovest bivšeg fudbalera Čelsija koji se bori za život

Nova pre 3 dana
Lamiša Musonda, bivši belgijski fudbaler, suočava se sa teškim životnim situacijama i zbog toga se oglasio na društvenim mrežama. Izgleda da 33-godišnji Belgijanac boluje od teške bolesti, te je zbog toga imao emotivnu ispovest kroz nekoliko objava… »
"Ljudi, imam još samo nekoliko dana života": Potresna objava bivšeg igrača Čelsija, ima samo 33 godine

"Ljudi, imam još samo nekoliko dana života": Potresna objava bivšeg igrača Čelsija, ima samo 33 godine

Mondo pre 3 dana
Lamiš Musonda ima samo 33 godine, nekad je nosio dres Čelsija, a sada je svetu saopštio da ima još samo nekoliko dana života. Potresna objava nekadašnjeg fudbalera uzdrmala je svet sporta. Ima ozbiljne zdravstvene probleme i ne zna koliko mu je dana… »
Bivši igrač Čelsija na samrti: "Ostalo mi je samo nekoliko dana..."

Bivši igrač Čelsija na samrti: "Ostalo mi je samo nekoliko dana..."

B92 pre 3 dana
Nekadašnji član Čelsijeve akademije Lamiša Musonda otkrio je da su mu dani odbrojani jer boluje od teške bolesti. U pitanju je Belgijanac, koji sada ima 33 godine, a još 2012. je stigao u London zajedno sa svojom braćom Tikom i Čarlijem. Dve godine je… »

Vesti dana »