Povezane vesti

"Govorio je da mi neće nauditi, samo da ostanem sa njim", pevačica doživela užasno nasilje, sve objavila javno

"Govorio je da mi neće nauditi, samo da ostanem sa njim", pevačica doživela užasno nasilje, sve objavila javno

Telegraf pre 2 dana
Pevačica i glumica Biljana Prokić aktivna je na društvenim mrežama, a najnovijom objavom zabrinula je sve. Ona se sada oglasila na svom Fejsbuk profilu gde je otkrila da je pretrpela nasilje od bivšeg partnera. Pevačica je u svom postu priznala da se… »
Vodio je u crkvu da se zakune, a onda joj opet naudio: Biljana Prokić doživela nasilje od partnera: Govorio je da će umreti…

Vodio je u crkvu da se zakune, a onda joj opet naudio: Biljana Prokić doživela nasilje od partnera: Govorio je da će umreti…

Kurir pre 1 dan
Biljana Prokić, pevačica i glumica koja se proslavila učešćem u " Nikad nije kasno" oglasila se i otkrila da je pretrpela nasilje do svog partnera. Kako kaže pevačica, ovo je prvi put da se uplašila za svoj život. - Mi, žene, moramo da rizikujemo i javno… »
"Govorio je da mi više nikada neće nauditi, samo da ostanem sa njim": Pevačica priznala da je doživela nasilje od bivšeg…

"Govorio je da mi više nikada neće nauditi, samo da ostanem sa njim": Pevačica priznala da je doživela nasilje od bivšeg…

Blic pre 2 dana
Na svom Fejsbuk profilu, apelovala je na žene da prijave nasilnika i ne ćute o ovakvim situacijama. Istakla je da je bila izložena manipulacijama, pretnjama i psihološkom maltretiranju. Pevačica i glumica Biljana Prokić oglasila se na svom Fejsbuk… »

Vesti dana »