Povezane vesti
"Govorio je da mi neće nauditi, samo da ostanem sa njim", pevačica doživela užasno nasilje, sve objavila javno
Telegraf pre 2 dana
Pevačica i glumica Biljana Prokić aktivna je na društvenim mrežama, a najnovijom objavom zabrinula je sve. Ona se sada oglasila na svom Fejsbuk profilu gde je otkrila da je pretrpela nasilje od bivšeg partnera. Pevačica je u svom postu priznala da se… »
Vodio je u crkvu da se zakune, a onda joj opet naudio: Biljana Prokić doživela nasilje od partnera: Govorio je da će umreti…
Kurir pre 1 dan
Biljana Prokić, pevačica i glumica koja se proslavila učešćem u " Nikad nije kasno" oglasila se i otkrila da je pretrpela nasilje do svog partnera. Kako kaže pevačica, ovo je prvi put da se uplašila za svoj život. - Mi, žene, moramo da rizikujemo i javno… »
"Govorio je da mi više nikada neće nauditi, samo da ostanem sa njim": Pevačica priznala da je doživela nasilje od bivšeg…
Blic pre 2 dana
Na svom Fejsbuk profilu, apelovala je na žene da prijave nasilnika i ne ćute o ovakvim situacijama. Istakla je da je bila izložena manipulacijama, pretnjama i psihološkom maltretiranju. Pevačica i glumica Biljana Prokić oglasila se na svom Fejsbuk… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana