Povezane vesti
"Govorio je da mi neće nauditi, samo da ostanem sa njim", pevačica doživela užasno nasilje, sve objavila javno
Telegraf pre 31 dana
Pevačica i glumica Biljana Prokić aktivna je na društvenim mrežama, a najnovijom objavom zabrinula je sve. Ona se sada oglasila na svom Fejsbuk profilu gde je otkrila da je pretrpela nasilje od bivšeg partnera. Pevačica je u svom postu priznala da se… »
Vodio je u crkvu da se zakune, a onda joj opet naudio: Biljana Prokić doživela nasilje od partnera: Govorio je da će umreti…
Kurir pre 31 dana
Biljana Prokić, pevačica i glumica koja se proslavila učešćem u " Nikad nije kasno" oglasila se i otkrila da je pretrpela nasilje do svog partnera. Kako kaže pevačica, ovo je prvi put da se uplašila za svoj život. - Mi, žene, moramo da rizikujemo i javno… »
"Govorio je da mi više nikada neće nauditi, samo da ostanem sa njim": Pevačica priznala da je doživela nasilje od bivšeg…
Blic pre 31 dana
Na svom Fejsbuk profilu, apelovala je na žene da prijave nasilnika i ne ćute o ovakvim situacijama. Istakla je da je bila izložena manipulacijama, pretnjama i psihološkom maltretiranju. Pevačica i glumica Biljana Prokić oglasila se na svom Fejsbuk… »
Vesti dana »
Pulmolog iz Čačka o slučaju preminule devojčice: U medicini može da se umre od pola tablete aspirina
Danas pre 22 minutajoš 40 povezanih
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih