Povezane vesti
Rat - dan 1.417: Rusi granatirali Donjecku oblast; Napadnut Voronjež; Oštećen gasovod FOTO/VIDEO
B92 pre 2 dana
Rat u Ukrajini - 1.417. dan. Rusija je napala energetske objekte koji obezbeđuju rad ukrajinskog vojno-industrijskog kompleksa. Generalštab Ukrajine saopštio je da je uništeno skladište nafte u Volgogradskoj oblasti Rusije. Šef Bele kuće Donald Tramp… »
Tramp: Putin se plaši SAD, ali ne i Evrope
Newsmax Balkans pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se predsednik Rusije Vladimir Putin plaši Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ali ne i Evrope. "I očigledno je, rekao bih, da se predsednik Putin ne plaši Evrope, on se plaši Sjedinjenih Američkih Država… »
Trampa pitali da li će uhapsiti Putina na isti način kao i Madura: "Oduvek sam imao vrlo dobar odnos s njim, ali sam jako…
Kurir pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog predsednika Vladimira Putina, uporedivši je s akcijom koju je američka vojska sprovela protiv venecuelanskog lidera Nikolasa Madura kojeg je uhapsila i dovela na sud u… »
"Hapšenje Putina": Evo šta Tramp kaže!
Pravda pre 3 dana
Šef Bele kuće Donald Tramp isključio je mogućnost da američke snage uhapse ruskog predsednika Vladimira Putina. On je naglasio da sa Putinom ima dobre odnose i da hapšenje nije potrebno. Tramp je odbacio poređenja sa intervencijom SAD protiv… »
Trampa direktno pitali da li bi uhapsio Putina kao Madura: Veoma sam razočaran njime…
Telegraf pre 3 dana
Na sastanku sa energetskim čelnicima Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, otkrio je razočaranje Putinom i procenio brz kraj rata u Ukrajini. Naime, američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog… »
Tramp o hapšenju Putina: Ne smatram to da bi bilo nužno, uvek sam imao sjajan odnos sa njim
Večernje novosti pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne smatra nužnim hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, ističući da i dalje veruje u mogućnost dogovora kojim bi se okončao rat u Ukrajini. Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via… »
Trampa pitali da li će da uhapsi Putina kao Madura: "Veoma sam razočaran"
Blic pre 3 dana
Donald Tramp je izjavio da ne vidi potrebu za hapšenjem Vladimira Putina Istakao je da je imao dobar odnos s Putinom, ali da je razočaran Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima da ne smatra kako bi hapšenje ruskog predsednika… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Opao vodostaj reke Lim, nema više opasnosti od poplava
Blic pre 23 minutajoš 47 povezanih
Ove običaje morate da ispoštujete do ponoći: Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a evo šta treba da uradite da bi vas sreća pratila
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Loše vesti za Partizan pred Olimpijakos: Jedan Amerikanac povređen, drugi bolestan, treći ide na operaciju
Nova pre 33 minutajoš 32 povezane