Povezane vesti
Rat - dan 1.417: Rusi granatirali Donjecku oblast; Napadnut Voronjež; Oštećen gasovod FOTO/VIDEO
B92 pre 1 dan
Rat u Ukrajini - 1.417. dan. Rusija je napala energetske objekte koji obezbeđuju rad ukrajinskog vojno-industrijskog kompleksa. Generalštab Ukrajine saopštio je da je uništeno skladište nafte u Volgogradskoj oblasti Rusije. Šef Bele kuće Donald Tramp… »
Tramp: Putin se plaši SAD, ali ne i Evrope
Newsmax Balkans pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se predsednik Rusije Vladimir Putin plaši Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ali ne i Evrope. "I očigledno je, rekao bih, da se predsednik Putin ne plaši Evrope, on se plaši Sjedinjenih Američkih Država… »
Trampa pitali da li će uhapsiti Putina na isti način kao i Madura: "Oduvek sam imao vrlo dobar odnos s njim, ali sam jako…
Kurir pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog predsednika Vladimira Putina, uporedivši je s akcijom koju je američka vojska sprovela protiv venecuelanskog lidera Nikolasa Madura kojeg je uhapsila i dovela na sud u… »
"Hapšenje Putina": Evo šta Tramp kaže!
Pravda pre 2 dana
Šef Bele kuće Donald Tramp isključio je mogućnost da američke snage uhapse ruskog predsednika Vladimira Putina. On je naglasio da sa Putinom ima dobre odnose i da hapšenje nije potrebno. Tramp je odbacio poređenja sa intervencijom SAD protiv… »
Trampa direktno pitali da li bi uhapsio Putina kao Madura: Veoma sam razočaran njime…
Telegraf pre 2 dana
Na sastanku sa energetskim čelnicima Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, otkrio je razočaranje Putinom i procenio brz kraj rata u Ukrajini. Naime, američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog… »
Tramp o hapšenju Putina: Ne smatram to da bi bilo nužno, uvek sam imao sjajan odnos sa njim
Večernje novosti pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne smatra nužnim hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, ističući da i dalje veruje u mogućnost dogovora kojim bi se okončao rat u Ukrajini. Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via… »
Trampa pitali da li će da uhapsi Putina kao Madura: "Veoma sam razočaran"
Blic pre 2 dana
Donald Tramp je izjavio da ne vidi potrebu za hapšenjem Vladimira Putina Istakao je da je imao dobar odnos s Putinom, ali da je razočaran Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima da ne smatra kako bi hapšenje ruskog predsednika… »
Vesti dana »
Nakon snega – prete poplave: Vanredna odbrana proglašena na Južnoj Moravi
Mašina pre 14 minutajoš 73 povezane
Protesti u Iranu: Stotine poginulih, Tramp razmatra vojne opcije
BBC News pre 55 minutajoš 41 povezana
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Biznis.rs pre 39 minutajoš 17 povezanih
NBS: Referentna kamatna stopa zadržana na istom nivou od 5,75 odsto
RTV pre 44 minutajoš 16 povezanih
Sednica Republičkog štaba, trenutno vanredna situacija u deset opština, Čaušić: Nećemo smanjivati stepen pripravnosti
Euronews pre 14 minutajoš 16 povezanih