Povezane vesti
Rat - dan 1.417: Rusi granatirali Donjecku oblast; Napadnut Voronjež; Oštećen gasovod FOTO/VIDEO
B92 pre 27 dana
Rat u Ukrajini - 1.417. dan. Rusija je napala energetske objekte koji obezbeđuju rad ukrajinskog vojno-industrijskog kompleksa. Generalštab Ukrajine saopštio je da je uništeno skladište nafte u Volgogradskoj oblasti Rusije. Šef Bele kuće Donald Tramp… »
Tramp: Putin se plaši SAD, ali ne i Evrope
Newsmax Balkans pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se predsednik Rusije Vladimir Putin plaši Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ali ne i Evrope. "I očigledno je, rekao bih, da se predsednik Putin ne plaši Evrope, on se plaši Sjedinjenih Američkih Država… »
Trampa pitali da li će uhapsiti Putina na isti način kao i Madura: "Oduvek sam imao vrlo dobar odnos s njim, ali sam jako…
Kurir pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog predsednika Vladimira Putina, uporedivši je s akcijom koju je američka vojska sprovela protiv venecuelanskog lidera Nikolasa Madura kojeg je uhapsila i dovela na sud u… »
"Hapšenje Putina": Evo šta Tramp kaže!
Pravda pre 27 dana
Šef Bele kuće Donald Tramp isključio je mogućnost da američke snage uhapse ruskog predsednika Vladimira Putina. On je naglasio da sa Putinom ima dobre odnose i da hapšenje nije potrebno. Tramp je odbacio poređenja sa intervencijom SAD protiv… »
Trampa direktno pitali da li bi uhapsio Putina kao Madura: Veoma sam razočaran njime…
Telegraf pre 27 dana
Na sastanku sa energetskim čelnicima Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, otkrio je razočaranje Putinom i procenio brz kraj rata u Ukrajini. Naime, američki predsednik Donald Tramp komentarisao je mogućnost operacije protiv ruskog… »
Tramp o hapšenju Putina: Ne smatram to da bi bilo nužno, uvek sam imao sjajan odnos sa njim
Večernje novosti pre 28 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne smatra nužnim hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, ističući da i dalje veruje u mogućnost dogovora kojim bi se okončao rat u Ukrajini. Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via… »
Trampa pitali da li će da uhapsi Putina kao Madura: "Veoma sam razočaran"
Blic pre 28 dana
Donald Tramp je izjavio da ne vidi potrebu za hapšenjem Vladimira Putina Istakao je da je imao dobar odnos s Putinom, ali da je razočaran Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima da ne smatra kako bi hapšenje ruskog predsednika… »
Vesti dana »
Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja trećeg osumnjičenog za bombaški napad na kuću Zdravka Čolića (video)
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih