Povezane vesti

"Odigrao sam užasno": Luka Dončić isključen u drami, a LeBron pokazao da su ga stigle godine

"Odigrao sam užasno": Luka Dončić isključen u drami, a LeBron pokazao da su ga stigle godine

Mondo 10.01.2026
Nešto ne funkcioniše u L.A. Lejkersima i to smo videli i prethodne noći protiv Milvokija. Baksi su slavili 105:101, iako su Lejkersi imali napad za pobedu preko Lebrona Džejmsa koji je krenuo u prodor, ostao bez lopte, a onda je Porter sa linije za… »
Janis Lebrona sprema za penziju, Grk dva puta sprečio Džejmsa da bude heroj Lejkersa

Janis Lebrona sprema za penziju, Grk dva puta sprečio Džejmsa da bude heroj Lejkersa

RTS 10.01.2026
Košarkaši Milvoki baksa pobedili su posle dramatične završnice Los Anđeles lejkerse 105:101 u utakmici NBA lige. Janis Adetokumbo u dva odlučujuća napada na utakmici sprečio je Lebrona Džejmsa da postigne poene koji bi domaćinu doneli trijumf. Trijumfom… »
Tristan Vukčević maestralan u pobedi Vašingtona, Adetokumbo "zalepio" Lebrona za pobedu Baksa u Gradu Anđela

Tristan Vukčević maestralan u pobedi Vašingtona, Adetokumbo "zalepio" Lebrona za pobedu Baksa u Gradu Anđela

Telegraf 10.01.2026
Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 105:101 u neizvesnoj završnici, a junak utakmice bio je Janis Adetokunbo, koji je u samom finišu dva puta zaustavio Lebrona Džejmsa. Iako su Lejkersi uspeli da se vrate i zaprete posle minusa… »

Vesti dana »

Tatjana Ječmenica poginula u saobraćajnoj nesreći kod Beograda

Tatjana Ječmenica poginula u saobraćajnoj nesreći kod Beograda

Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 11 povezanih
Tramp tvrdi da Putin želi mir

Tramp tvrdi da Putin želi mir

Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Futsal: Pazarci kod Ekonomca

Futsal: Pazarci kod Ekonomca

Sandžak haber pre 4 minutajoš 1 povezana