Povezane vesti

"Htela je da se uda ako joj kupim stan na Dedinju", pevač progovorio o Mini Kostić! "Njeno održavanje je..."

"Htela je da se uda ako joj kupim stan na Dedinju", pevač progovorio o Mini Kostić! "Njeno održavanje je..."

Telegraf 10.01.2026
Mina Kostić se ne odvaja od svog dečka Maneta Ćuruvije Kaspera nakon što je on iz Amerike stigao u Srbiju, a pevač Era Ojdanić je nedavno izneo šok tvrdnje o pevačici. On je ispričao da je Mina htela da se uda za njega, ali da mu je postavila uslov da… »
"Htela je da se uda ali da joj kupim stan na Dedinju" Dok svi bruje o Kasperu i Mini Kostić, pevač izneo šok tvrdnje o pevačici…

"Htela je da se uda ali da joj kupim stan na Dedinju" Dok svi bruje o Kasperu i Mini Kostić, pevač izneo šok tvrdnje o pevačici…

Kurir 10.01.2026
Mina Kostić se ne odvaja od svog dečka Maneta Ćuruvije Kaspera nakon što je on iz Amerike stigao u Srbiju, a pevač Era Ojdanić je nedavno izneo šok tvrdnje o pevačici. On je ispričao da je Mina htela da se uda za njega, ali da mu je postavila uslov da… »
"Htela je da se uda za mene ako joj kupim stan na Dedinju" Pevač o odnosu sa Minom Kostić, otkrio da li je sa Kasperom zbog…

"Htela je da se uda za mene ako joj kupim stan na Dedinju" Pevač o odnosu sa Minom Kostić, otkrio da li je sa Kasperom zbog…

Blic 10.01.2026
Kasper je demantovao glasine o svojoj prošloj vezi sa rijaliti učesnicom. Mina i Kasper ignorišu negativne komentare na društvenim mrežama i fokusiraju se na ljubav koja ih spaja. Mina Kostić se ne odvaja od svog dečka Maneta Ćuruvije Kaspera nakon što… »

Vesti dana »

Studenti prekinuli “turneju” po Republici Srpskoj

Studenti prekinuli “turneju” po Republici Srpskoj

Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 29 povezanih
Kina i SAD produžili trgovinsko primirje do februara

Kina i SAD produžili trgovinsko primirje do februara

Biznis.rs pre 28 minutajoš 49 povezanih
Dizel 236 dinara! Ovo su nove cene goriva

Dizel 236 dinara! Ovo su nove cene goriva

Blic pre 14 minutajoš 25 povezanih