Povezane vesti

"Svađa je dugo trajala" Asmin i Stanija bili pred raskidom zbog Maje Marinković, Durdžić otkrio detalje

"Svađa je dugo trajala" Asmin i Stanija bili pred raskidom zbog Maje Marinković, Durdžić otkrio detalje

Blic pre 2 dana
Asmin i Stanija imali su izlive ljubomore tokom veze On je pri ulasku u "Elitu" odmah bio prisan sa Majom Marinković Asmin Durdžić ispričao je Danilu Dači Virijeviću da se sa bivšom partnerkom Stanijom Dobrojević sukobio pred njegov ulazak u "Elitu" i… »
Zbog haosa, morao da beži iz hotela: Asmin šokirao cimere, evo šta je uradio Staniji noć pred ulazak u Elitu

Zbog haosa, morao da beži iz hotela: Asmin šokirao cimere, evo šta je uradio Staniji noć pred ulazak u Elitu

Telegraf pre 2 dana
Asmin Durdžić, aktuelni učesnik Zadruge 9 Elite, ispričao je cimerima šokantne detalje poslednje noći sa Stanijom Dobrojević pred ulazak u rijaliti. On je priznao da je morao da pobegne od nje zbog žestoke ljubomorne scene. Turbulentna veza Asmina… »
"Izbacila sam ga iz stana, želela sam da ostane bez oka" Stanija otvorila dušu: Sve o poslednjoj noći sa Asminom, ono što je…

"Izbacila sam ga iz stana, želela sam da ostane bez oka" Stanija otvorila dušu: Sve o poslednjoj noći sa Asminom, ono što je…

Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić je rekao da mu je Stanija Dobrojević napravila haos pred njegov ulazak u "Elitu" i ljubomornu scenu zbog Maje Marinković, o čemu se naširoko priča. Stanija se sad oglasila i otkrila svoju stranu priče. Kako je Asmin tvrdio, kad su Stanija i… »
"Istina je mnogo gora, odmah sam ga izbacila iz stana" Stanija progovorila o poslednjoj noći sa Asminom: "Rekla sam mu marš iz…

"Istina je mnogo gora, odmah sam ga izbacila iz stana" Stanija progovorila o poslednjoj noći sa Asminom: "Rekla sam mu marš iz…

Blic pre 1 dan
Asmin je nakon incidenta napustio stan i prenoćio u hotelu dok su strasti bile uzburkane. Stanija smatra da je postojao dvostruki standard u njihovoj vezi, naročito u perspektivama ljubomore. Asmin Durdžić je rekao da mu je Stanija Dobrojević napravila… »
"Marš mi iz života i ti i Maja Marinković" Stanija izbacila Asmina iz stana pred njegov ulazak u Elitu! Starleta otkrila sve…

"Marš mi iz života i ti i Maja Marinković" Stanija izbacila Asmina iz stana pred njegov ulazak u Elitu! Starleta otkrila sve…

Kurir pre 1 dan
Povodom tvrdnji Asmina Durdžića da mu je Stanija Dobrojević napravila haos pred njegov ulazak u "Elitu" i ljubomornu scenu zbog Maje Marinković, za Pink.rs se oglasila upravo rijaliti zvezda i tadašnja Alibabina emotivna partnerka. Naime, kako je Asmin… »
Pred ulazak u elitu Asmin bežao iz hotela zbog Stanije: Isplivali detalji drame u sve umešana Maja Marinković: Hteo sam...

Pred ulazak u elitu Asmin bežao iz hotela zbog Stanije: Isplivali detalji drame u sve umešana Maja Marinković: Hteo sam...

Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić u razgovoru sa cimerom Danilom Dačom Virijevićem otkrio šta se dešavalo samo nekoliko sati pre nego što je postao takmičar Zadruge 9 Elite. On je bio u hotelu sa svojom tadašnjom partnerkom Stanijom Dobrojević, a sukob zbog koga je morao da… »
Desio se haos, morao da beži u hotel. Asmin Durdžić priznao šta je uradio Staniji noć pred ulazak u Elitu 9 - tek sad sve…

Desio se haos, morao da beži u hotel. Asmin Durdžić priznao šta je uradio Staniji noć pred ulazak u Elitu 9 - tek sad sve…

Blic pre 1 dan
Durdžić je otkrio da je napustio njihov stan tokom noći kako bi izbegao dalje konflikte. Javnost sada iščekuje Stanijinu reakciju na ova priznanja i dinamičan razvoj u rijalitiju. Asmin Durdžić, aktuelni učesnik Zadruge 9 Elite, ispričao je cimerima… »

Vesti dana »