Povezane vesti

"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene", Maja Marinković šokirala, opet bacila oko na oženjenog: "Zauzeti, što me…

"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene", Maja Marinković šokirala, opet bacila oko na oženjenog: "Zauzeti, što me…

Blic pre 3 dana
Marko Janjušević prokomentarisao svoj prethodni brak i posledice svog odnosa s Majom. Maja se branila, ističući svoju vrednost i uspešnost uprkos nepravdi koju oseća. Maja Marinković otkrila je svojim cimerima da je upoznala čoveka svog života koji je… »
"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene", Maja Marinković šokirala izjavom: Ponovo bacila oko na oženjene

"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene", Maja Marinković šokirala izjavom: Ponovo bacila oko na oženjene

Telegraf pre 3 dana
Maja Marinković otkako s epojavila na javnoj sceni šokira svojim ponašanjem. Aktuelna učesnica rijalitija otkrila je sada da je upoznala čoveka svog života koji je oženjen, te priznala da Marko Janjušević Janjuš nije jedini muškarac koji se razveo zbog… »
"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene" Maja Marinković sve iznenadila priznanjem, a onda otkrila da se opet zagledala u…

"Janjuš nije jedini koji se razveo zbog mene" Maja Marinković sve iznenadila priznanjem, a onda otkrila da se opet zagledala u…

Kurir pre 3 dana
Maja Marinković otkrila je cimerima u "Eliti 9" da Marko Janjušević Janjuš nije jedini muškarac koji se razveo zbog nje. Ona je priznala da je našla čoveka svog života, ali da je on oženjen. - Ja sam našla čoveka svog života, samo što je oženjen. Isti je… »

Vesti dana »