Povezane vesti
Pred izbore sve moguće: 2026. biće "najbolja ekonomska godina" ili baš i neće biti tako?
Radio 021 10.01.2026
Nekad smo bili ekonomski tigar, pa je dolazilo zlatno doba, a ove godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom božićnom obraćanju najavio je "najbolju ekonomsku godinu". Naime, kako reče, ova godina biće najbolja za građane po ekonomskim pitanjima… »
Pred izbore sve je moguće: Prvo smo bili ekonomski tigar, pa ušli u zlatno doba, a sad nas čeka najbolja godina
Danas 10.01.2026
Nekad smo bili ekonomski tigar, pa je dolazilo zlatno doba, a ove godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom božićnom obraćanju najavio je „najbolju ekonomsku godinu“. Naime, kako reče, ova godina biće najbolja za građane po ekonomskim pitanjima… »
Pred izbore sve je moguće: Prvo smo bili ekonomski tigar, pa ušli u zlatno doba, a sad nas čeka najbolja godina
Glas Zaječara 10.01.2026
Nekad smo bili ekonomski tigar, pa je dolazilo zlatno doba, a ove godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom božićnom obraćanju najavio je „najbolju ekonomsku godinu“. Naime, kako reče, ova godina biće najbolja za građane po ekonomskim pitanjima… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 34 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 24 minutajoš 11 povezanih
Mediji: Tramp odbio iranski predlog o prekidu vatre, planira bombardovanje
Sputnik pre 24 minutajoš 10 povezanih