Povezane vesti
Supruga Đura Macuta o Ada molu: Optužbe su lažne, incident se nije dogodio
Danas pre 1 dan
Dr Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, tvrdi da su u medijima objavljeni netačni i tendenciozni navodi o događaju u tržnom centru „Ada mol“ (Ada Mall), i da je, nakon što je ukazala na propust u radu jedne prodavnice… »
Supruga premijera Macuta iznela svoju stranu priče: Zbog netačnih tvrdnji postala sam meta optužbi i uvreda
N1 Info pre 1 dan
Dr Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, tvrdi da su u medijima objavljeni netačni i tendenciozni navodi o događaju u tržnom centru "Ada mol" (Ada Mall), i da je, nakon što je ukazala na propust u radu jedne prodavnice… »
Oglasila se supruga premijera Đura Macuta povodom incidenta u Ada Molu
Nova pre 1 dan
Doktorka Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, oglasila se povodom teksta objavljenog na našem portalu o incidentu u šoping centru Ada Mol. Reagovanje dr Bjekić Macut na tekst „Da li vi znate ko sam ja?“ Supruga Đura… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 4 satijoš 1 povezana