Povezane vesti
Supruga Đura Macuta o Ada molu: Optužbe su lažne, incident se nije dogodio
Danas 10.01.2026
Dr Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, tvrdi da su u medijima objavljeni netačni i tendenciozni navodi o događaju u tržnom centru „Ada mol“ (Ada Mall), i da je, nakon što je ukazala na propust u radu jedne prodavnice… »
Supruga premijera Macuta iznela svoju stranu priče: Zbog netačnih tvrdnji postala sam meta optužbi i uvreda
N1 Info 10.01.2026
Dr Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, tvrdi da su u medijima objavljeni netačni i tendenciozni navodi o događaju u tržnom centru "Ada mol" (Ada Mall), i da je, nakon što je ukazala na propust u radu jedne prodavnice… »
Oglasila se supruga premijera Đura Macuta povodom incidenta u Ada Molu
Nova 10.01.2026
Doktorka Jelica Bjekić Macut, supruga predsednika Vlade Srbije dr Đura Macuta, oglasila se povodom teksta objavljenog na našem portalu o incidentu u šoping centru Ada Mol. Reagovanje dr Bjekić Macut na tekst „Da li vi znate ko sam ja?“ Supruga Đura… »
Vesti dana »
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 5 satijoš 26 povezanih
Pošta Srbije: Nema potrebe za gužvama, 25. septembar nije krajnji rok za podizanje 6.000 dinara
Insajder pre 36 minutajoš 27 povezanih
Netanjahu prozvao "moralne kukavice" koje napuštaju salu dok govori! "U Britaniji i Francuskoj Izrael optužuju za kolonijalizam, pa oni su izmislili taj termin“
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
BBC News pre 12 minutajoš 49 povezanih
Studentska lista prekida kampanju u bh. entitetu Republika Srpska
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 25 povezanih