Povezane vesti
"Hteo sam da ostanem u Partizanu za mnogo manje novca!" Aleksandar Jovanović o rastanku sa crno-belima
Večernje novosti pre 1 dan
Nekadašnji golman i kapiten Partizana, Aleksandar Jovanović, prvi put je razjasnio situaciju zbog čega je napustio crno-bele. FK Partizan On je govorio za "Sport klub" o odlasku u Tursku. “Hteo sam da ostanem u Partizanu! O tome sad prvi put pričam i… »
Aleksandar Jovanović otkriva: „Hteo sam da ostanem – Nisam mogao da dobijem ni minimum!“
Hot sport pre 1 dan
Razlog rastanka! Grobare je mnogo pogodilo, kada je kapiten i najveći ljubimac navijača Aleksandar Jovanović odlučio da napusti klub. Tražili su krivca za odlazak čoveka koji je bio simbol sigurnosti na golu ‘crno-belih’. Sada je, po prvi put Aleksandar… »
Bivši kapiten Partizana prvi put otvoreno o odlasku: Hteo sam da ostanem u Humskoj, evo šta se dogodilo
Kurir pre 1 dan
Ponuda koja je tokom leta ove godine stigla iz Kodžaelija bila je finansijski znatno bolja od uslova koje je čuvar mreže imao u Humskoj. Uprkos tome, Aleksandar Jovanović je želeo da ostane, ali... "Hteo sam da ostanem u Partizanu! O tome sad prvi put… »
Jovanović: "Hteo sam da ostanem u Partizanu, bio sam spreman na dogovor"
B92 pre 1 dan
Bivši golman Partizana Aleksandar Jovanović je otkrio da je želeo da ostane u Humskoj. Aleksandar Jovanović je tokom dve izuzetno zahtevne sezone bio jedan od simbola Partizana, noseći kapitensku traku u periodu punom pritisaka i izazova. Njegov odlazak… »
Vesti dana »
Pakleni minusi na startu nedelje Temperature padaju do –15, mraz ne popušta uskoro stiže još jedna nepogoda
Dnevnik pre 10 minutajoš 12 povezanih
"Pričao je neke ludosti o meni": Novi superstar NBA lige nikad to neće zaboraviti Rajakoviću
Mondo pre 20 minutajoš 10 povezanih
Medicinski tim Partizana o povredi Miltona: Očekuje ga duža pauza
Euronews pre 30 minutajoš 12 povezanih
Srbija osvanula u debelom minusu, vanredno u 11 opština: Bez struje nekoliko hiljada domaćinstava
Telegraf pre 45 minutajoš 5 povezanih
VIDEO: Dodeljeni Zlatni globusi - "Hamnet" je najbolja drama, "One Battle After Another" najbolja komedija
Radio 021 pre 20 minutajoš 7 povezanih