Povezane vesti
'Želim nekoga da mi greje ruke i noge': Da li je zima godišnje doba za ljubav
BBC News pre 25 dana
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Ovo je period… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Danas pre 25 dana
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Južne vesti pre 25 dana
Serenity Strull/ Getty Images Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i… »
Radio 021 pre 25 dana
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Serenity… »
NIN pre 25 dana
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao "sezona vezivanja", kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
Vesti dana »
Traga se za još jednom osobom: MUP o hapšenju osumnjičenog zbog bacanja bombe na kuću Zdravka Čolića
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Promenljivo oblačno i vetrovito, u Srbiji danas do 14 stepeni
Euronews pre 51 minutajoš 12 povezanih
Ministarstvo: Zbog preopterećenja sistema prijave za legalizaciju produžene do 9. februara
Insajder pre 45 minutajoš 1 povezana