Povezane vesti
'Želim nekoga da mi greje ruke i noge': Da li je zima godišnje doba za ljubav
BBC News pre 1 dan
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Ovo je period… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Danas pre 1 dan
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Južne vesti pre 1 dan
Serenity Strull/ Getty Images Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i… »
Radio 021 pre 1 dan
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Serenity… »
NIN pre 1 dan
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao "sezona vezivanja", kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 3 satajoš 1 povezana