Povezane vesti
'Želim nekoga da mi greje ruke i noge': Da li je zima godišnje doba za ljubav
BBC News 10.01.2026
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Ovo je period… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Danas 10.01.2026
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
‘Želim nekoga da mi greje ruke i noge’: Da li je zima godišnje doba za ljubav
Južne vesti 10.01.2026
Serenity Strull/ Getty Images Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao „sezona vezivanja“, kad se singl ljudi opraštaju od slobode i… »
NIN 10.01.2026
Ovo je period godine kada bi trebalo da budemo vezani. Da razjasnimo, ne podstičem ni na ništa bezobrazno, već se samo pozivam na kulturološki fenomen poznat kao "sezona vezivanja", kad se singl ljudi opraštaju od slobode i frivolnosti leta i traže… »
Radio 021 10.01.2026
Svake godine, počev od pozne jeseni, na savremenu dejting scenu došunja se kulturološki fenomen zvani „sezona vezivanja“, kad singl osobe traže ljubavnu vezu za hladne, tmurne zimske mesece. Ali postoji li neki naučno dokazani razlog za to? Serenity… »
Vesti dana »
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
'Pluća Hrvatske teško dišu': Protest u Zagrebu zbog opasnog otpada u Gospiću
BBC News pre 18 minutajoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 21 povezana
Putin proglasio trodnevno primirje, napadi na Kijev prestaju u ponoć; Vitkof i Kušner u Moskvi
RTS pre 18 minutajoš 47 povezanih
Prajd i velika trka zatvaraju ulice: Evo koje linije danas menjaju trase
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane