Povezane vesti
Terzu izveli iz "Elite" i odveli na krštenje ćerke. On jeca u suzama: "Mislio sam da su je krstili, strah me je da odem"
Blic pre 2 dana
Neočekivano ga je izveli iz rijalitija 'Elit 9' da bi prisustvovao ovom događaju. Milica Veličković, njegova bivša partnerka, objavila je emotivnu poruku ćerki povodom njenog prvog rođendana. Borislava Terzića Terzu izveli su iz "Elite 9" kako bi ga… »
Dan D: Terza dolazi na krštenje ćerkice!
Svet & Skandal pre 1 dan
Terza je danas izveden iz Elite kako bi otišao na krštenje i rođendan ćerkice Barbare. On i njegova bivša partnerka Milica Veličković žestoko su se posvađali na Elitoviziji oko krštenja, a Veliki šef je odobrio Terzi da ode na krštenje ćerke. Terzu su… »
Terzu izveli iz Elite i odveli na krštenje ćerke: On jeca u suzama, "Mislio sam da su je krstili"
Telegraf pre 1 dan
Borislava Terzića Terzu izveli su iz "Elite 9" kako bi ga odveli na krštenje ćerke Barbare, čemu se nikako nije nadao jer je mislio da je njegova bivša partnerka Milica Veličković već krstila njihovu naslednicu. Bivšem vereniku Milice Veličković stiglo… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 59 minutajoš 3 povezane