Povezane vesti
"Stigla presuda!" Sloba Radanović dobio Daru Bubamaru na sudu, treba da mu plati odštetu: "Iznosio sam dokaze"
Telegraf 10.01.2026
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je "ukrao" numeru. Sloba Radanović je progovorio o njihovom sukobu, kada je otkrio da su imali suđenje koje je završeno pre oko dva meseca. Kako… »
"Dara Bubamara treba da mi plati odštetu" Sloba Radanović dobio spor protiv koleginice, otkrio detalje iz sudnice: "Sa…
Blic 10.01.2026
Sloba ističe da mu novac nije prioritet i da mu je žao što je došlo do sukoba Dara je optuživala Slobu da je preko nje želeo marketing Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao… »
Sloba Radanović dobio spor protiv Dare Bubamare! Otkrio kako se ponašala u sudnici: Treba da mi plati odštetu, s advokaticom…
Kurir 10.01.2026
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao numeru. On je sada progovorio o njihovom sukobu i otkrio da su imali suđenje koje je pre oko dva meseca završeno. Sloba je rekao da mu… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije završili rad za danas, Macut odbacio stavove opozicije
Beta pre 37 minutajoš 59 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 17 minutajoš 25 povezanih