Povezane vesti
"Stigla presuda!" Sloba Radanović dobio Daru Bubamaru na sudu, treba da mu plati odštetu: "Iznosio sam dokaze"
Telegraf pre 1 dan
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je "ukrao" numeru. Sloba Radanović je progovorio o njihovom sukobu, kada je otkrio da su imali suđenje koje je završeno pre oko dva meseca. Kako… »
Sloba Radanović dobio spor protiv Dare Bubamare! Otkrio kako se ponašala u sudnici: Treba da mi plati odštetu, s advokaticom…
Kurir pre 1 dan
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao numeru. On je sada progovorio o njihovom sukobu i otkrio da su imali suđenje koje je pre oko dva meseca završeno. Sloba je rekao da mu… »
"Dara Bubamara treba da mi plati odštetu" Sloba Radanović dobio spor protiv koleginice, otkrio detalje iz sudnice: "Sa…
Blic pre 1 dan
Sloba ističe da mu novac nije prioritet i da mu je žao što je došlo do sukoba Dara je optuživala Slobu da je preko nje želeo marketing Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana