Povezane vesti
"Stigla presuda!" Sloba Radanović dobio Daru Bubamaru na sudu, treba da mu plati odštetu: "Iznosio sam dokaze"
Telegraf 10.01.2026
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je "ukrao" numeru. Sloba Radanović je progovorio o njihovom sukobu, kada je otkrio da su imali suđenje koje je završeno pre oko dva meseca. Kako… »
"Dara Bubamara treba da mi plati odštetu" Sloba Radanović dobio spor protiv koleginice, otkrio detalje iz sudnice: "Sa…
Blic 10.01.2026
Sloba ističe da mu novac nije prioritet i da mu je žao što je došlo do sukoba Dara je optuživala Slobu da je preko nje želeo marketing Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao… »
Sloba Radanović dobio spor protiv Dare Bubamare! Otkrio kako se ponašala u sudnici: Treba da mi plati odštetu, s advokaticom…
Kurir 10.01.2026
Dara Bubamara i Sloba Radanović u sukobu su oko pesme "Infarkt duše", gde je pevačica kolegu optužila da joj je ukrao numeru. On je sada progovorio o njihovom sukobu i otkrio da su imali suđenje koje je pre oko dva meseca završeno. Sloba je rekao da mu… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Otkriven motiv svirepog ubistva u Čačku: Policija intenzivno traga za osumnjičenim
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Kancelar Merc isključio mogućnost učestvovanja Nemačke u ratu protiv Irana
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 11 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 8 satijoš 65 povezanih