Povezane vesti
Anabela Atijas nikada iskrenije o porodičnim problemima: Potresna ispovest pevačice, otkrila koliko se žrtvovala
Mondo 10.01.2026
Anabela Atijas, čiji je privatni život godinama pod lupom javnosti, progovorila je o bolnim temama i odnosima unutar porodice, otkrivši da kao dete razvedenih roditelja nosi specifičan teret zbog kojeg se grčevito borila za opstanak svojih zajednica… »
"Nismo mi savršena porodica", Anabela Atijas ne želi više da ćuti, iznela sve u javnost: "Ne mogu nikoga na silu da nateram da…
Blic 10.01.2026
Pevačica je podelila svoja razmišljanja o nužnosti prihvatanja granica i puštanja veza koje nemaju budućnost. Istakla je da ljubav i trud u odnosima moraju biti obostrani da bi imali smisla. Anabela Atijas, čiji je privatni život godinama pod lupom… »
Vesti dana »
Sedmi dan sukoba na Bliskom istoku, gađani ciljevi u Izraelu, Iranu, Libanu i Bahreinu
Beta pre 6 minutajoš 39 povezanih
Luka Dončić je pred suspenzijom u NBA ligi: Kada je čuo zvižduk, nemoćno je raširio ruke
Mondo pre 25 minutajoš 43 povezane
Sunčani dani pred nama, ali bez pravog prolećnog toplog talasa - kakav je vikend pred nama?
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'
BBC News pre 46 minutajoš 14 povezanih