Povezane vesti

"Proveravala sam njegove poruke": Šok ispovest Snežane Đurišić, otkrila šta joj je koleginica rekla o vezi s ginekologom

"Proveravala sam njegove poruke": Šok ispovest Snežane Đurišić, otkrila šta joj je koleginica rekla o vezi s ginekologom

Mondo pre 2 dana
Pevačica Snežana Đurišić već izvesno vreme uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, koji joj, kako ističe, predstavlja veliki oslonac i bezrezervnu podršku. Iako među njima vladaju poverenje i poštovanje, Snežana je iskreno priznala da je… »
"To sam uradila da bih se uverila u nešto u šta sam sumnjala!" Naša pevačica (66) čita mlađem partneru poruke, a ovako ga je…

"To sam uradila da bih se uverila u nešto u šta sam sumnjala!" Naša pevačica (66) čita mlađem partneru poruke, a ovako ga je…

Blic pre 2 dana
Reagovala je na skandal u vezi sa snimkom Vanje s nepoznatom ženom u tržnom centru. Obrazložila je nesporazum tokom njihove javne rasprave na aerodromu. Pevačica Snežana Đurišić već izvesno vreme uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem… »

Vesti dana »