Povezane vesti
"Pre sam za vezu na jedno veče nego za brak", Nataša Bekvalac brutalno o muškarcima, privlači je ovaj tip
Telegraf pre 16 sati
Nataša Bekvalac stavila je tačku na spekulacije o svom ljubavnom životu. Pevačica je već sedam i po godina solo, a jednom prilikom je otkrila da više ne planira da stane pred matičara. Sada je priznala kakvi je muškarci privlače. Budući da ima iza sebe… »
Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: „Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak“
Nova pre 1 dan
Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kategorična je u svom stavu da je sa odlaskom pred matičara završila. Pevačica je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. Pare ili… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac progovorila o muškarcima: "Privlače me mlađi"
Blic pre 1 dan
Njena deca, Hana i Katija, pružaju joj emotivnu podršku i zabavljaju je svakodnevnim pričama. Nataša izražava zadovoljstvo trenutnim načinom života, naglašavajući svoju emocionalnu sreću i spokoj. Nataša Bekvalac stavila je tačku na spekulacije o svom… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego četvrti brak": Nataša Bekvalac otkrila da je već 7,5 godina sama
Mondo pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno u intervjuu za Kurir ispričala da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. O njenom ljubavnom životu posle tri braka se stalno polemiše, a i sama Nataša se neretko šali na ovu temu… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: Ovakvi joj prilaze
Kurir pre 1 dan
Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kategorična je u svom stavu da je sa odlaskom pred matičara završila. Pevačica je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. Pare ili… »
Vesti dana »
Đedović: Sutra ujutru stiže prva sirova nafta za NIS, Rafinerija kreće da radi 16. januara
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Čaušić: Trenutno vanredna situacija u 10 opština, nećemo smanjivati stepen pripravnosti
Telegraf pre 2 minutajoš 50 povezanih
Ministarstvo prosvete: Formiran tim za praćenje vremenskih uslova, bezbednost đaka prioritet
N1 Info pre 7 minutajoš 95 povezanih
Uživo američki državni vrh o Iranu - sastaju se Tramp, Rubio, Hegset i Kejn! Na stolu i vojni udari!
Kurir pre 27 minutajoš 54 povezane
Obećali pomoć, pa ženu opelješili! Užasna prevara u Rumi! Starici (82) lažnim obećanjima izvukli novac i nakit
Dnevnik pre 22 minutajoš 23 povezane