Povezane vesti

"Pre sam za vezu na jedno veče nego za brak", Nataša Bekvalac brutalno o muškarcima, privlači je ovaj tip

"Pre sam za vezu na jedno veče nego za brak", Nataša Bekvalac brutalno o muškarcima, privlači je ovaj tip

Telegraf pre 16 sati
Nataša Bekvalac stavila je tačku na spekulacije o svom ljubavnom životu. Pevačica je već sedam i po godina solo, a jednom prilikom je otkrila da više ne planira da stane pred matičara. Sada je priznala kakvi je muškarci privlače. Budući da ima iza sebe… »
Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: „Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak“

Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: „Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak“

Nova pre 1 dan
Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kategorična je u svom stavu da je sa odlaskom pred matičara završila. Pevačica je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. Pare ili… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac progovorila o muškarcima: "Privlače me mlađi"

"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac progovorila o muškarcima: "Privlače me mlađi"

Blic pre 1 dan
Njena deca, Hana i Katija, pružaju joj emotivnu podršku i zabavljaju je svakodnevnim pričama. Nataša izražava zadovoljstvo trenutnim načinom života, naglašavajući svoju emocionalnu sreću i spokoj. Nataša Bekvalac stavila je tačku na spekulacije o svom… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego četvrti brak": Nataša Bekvalac otkrila da je već 7,5 godina sama

"Pre sam za vezu na jedno veče nego četvrti brak": Nataša Bekvalac otkrila da je već 7,5 godina sama

Mondo pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno u intervjuu za Kurir ispričala da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. O njenom ljubavnom životu posle tri braka se stalno polemiše, a i sama Nataša se neretko šali na ovu temu… »
"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: Ovakvi joj prilaze

"Pre sam za vezu na jedno veče nego za četvrti brak" Nataša Bekvalac otkrila sve o muškarcima: Ovakvi joj prilaze

Kurir pre 1 dan
Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kategorična je u svom stavu da je sa odlaskom pred matičara završila. Pevačica je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da je već sedam i po godina sama, a sada je otkrila i svoj stav o muškarcima. Pare ili… »

Vesti dana »