Povezane vesti

Bolna ispovest tetke pokojnog frizera: Kroz suze iznela detalje kobne noći, jedna stvar je razdire

Bolna ispovest tetke pokojnog frizera: Kroz suze iznela detalje kobne noći, jedna stvar je razdire

Večernje novosti pre 17 sati
SVETLANA je otkrila okolnosti tragičnog događaja, ističući bol zbog kašnjenja pomoći. Foto: Instagram/maki.kingofhair Smrt estradnog frizera Matije Radulovića (43) ostavila je porodicu i prijatelje u šoku, a njegova tetka Svetlana Dimitrijević, koja živi… »
Tetka pokojnog frizera Matije Radulovića otkrila šta se desilo kobne večeri: "To me razdire"

Tetka pokojnog frizera Matije Radulovića otkrila šta se desilo kobne večeri: "To me razdire"

Blic pre 20 sati
Svetlana je otkrila okolnosti tragičnog događaja, ističući bol zbog kašnjenja pomoći. Uprkos pokušajima, hitna pomoč nije uspela da spasi Matijin život. Smrt estradnog frizera Matije Radulovića ostavila je porodicu i prijatelje u šoku, a njegova tetka… »
Potresna ispovest tetke frizera koji je iznenada preminuo: Otkrila šta se desilo kobne večeri: To me razdire! (foto)

Potresna ispovest tetke frizera koji je iznenada preminuo: Otkrila šta se desilo kobne večeri: To me razdire! (foto)

Kurir pre 21 sat
Smrt estradnog frizera Matije Radulovića najteže je pogodila njegovu porodicu, koja i dalje ne može da se pomiri sa tragičnim gubitkom. Njegov otac Rade je potpuno skrhan od bola, a tuga je utoliko veća jer je Matija bio mlad, pun života i planova… »

Mondo pre 20 sati
Smrt estradnog frizera Matije Radulovića (43) ostavila je porodicu i prijatelje u šoku, a njegova tetka Svetlana Dimitrijević, koja živi u Nemačkoj, prvi put je progovorila o detaljima tragedije i otkrila šta se desilo kobne večeri. Tragični gubitak… »

Vesti dana »