Povezane vesti

Naš muzičar slomio nogu: Objavio sliku u gipsu i zabrinuo sve: "Ljudi moji, puče ko ledenica"

Naš muzičar slomio nogu: Objavio sliku u gipsu i zabrinuo sve: "Ljudi moji, puče ko ledenica"

Telegraf pre 1 dan
Bojan Milićević, poznati bubnjar i nekadašnji član popularne grupe "Regina", doživeo je ozbiljnu povredu nakon pada na zaleđenom parkingu. On se oglasio na društvenim mrežama te je otkrio da mu predstoji višemesečni oporavak. Muzičar je na Fejsbuku… »
Srpski muzičar doživeo prelom noge: "Ljudi moji, puče k'o ledenica, na parkingu ispod snega led"

Srpski muzičar doživeo prelom noge: "Ljudi moji, puče k'o ledenica, na parkingu ispod snega led"

Blic pre 15 sati
Prijatelji i kolege pružili su mu podršku i delili savete za brži oporavak. Muzičar je putem društvenih mreža podelio da je slomio nogu i da ga očekuje višemesečni oporavak. Bojan Milićević, poznati bubnjar i nekadašnji član popularne grupe "Regina"… »
"Puče ko ledenica" Poznati muzičar doživeo težak prelom noge na parkingu: Ispod snega led i opala! (foto)

"Puče ko ledenica" Poznati muzičar doživeo težak prelom noge na parkingu: Ispod snega led i opala! (foto)

Kurir pre 16 sati
Bojan Milićević bubnjar i muzički promoter grupe Regina, objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk da je polomio nogu. Uz sliku noge sa gipsom, Bojan je otkrio šta se desilo. - Ljudi moji, puče k'o ledenica. Na parkingu ispod snega led i opala... Kažu, osam… »

Vesti dana »