Povezane vesti
Igrao sam za Hrvatsku, a porodica u uniformi u Krajini! Preživeo svašta, pa postao legenda i kapiten Srbije: Majka u…
Kurir 11.01.2026
Evropsko prvenstvo u vaterpolu Srbija je počela pobedom na peterce protiv Holandije. Bledi su bili "delfini" na otvaranju takmičenja u Beogradu i nisu podsetili na slavne generacije pre njih koje su dominirale svetskim vaterpolom. Predvodnik jedne od tih… »
"Igrao sam za Hrvatsku, a moja porodica u uniformama u Krajini": Legendarni kapiten Srbije čuvao tajnu godinama
Mondo 11.01.2026
Proslavljeni srpski vaterpolista i nekadašnji kapiten reprezentacije Vladimir Vujasinović rođen je u Rijeci, branio je boje Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i na kraju samostalne Srbije. Ipak, malo je poznato da je igrao za juniorsku reprezentaciju… »
Vesti dana »
Ovo će biti najtopliji gradovi u Srbiji za vreme toplotnog talasa - u toku dana do 40, noći paklene: Evo kada se sve završava i šta nas čeka posle
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Za sad se ovo zna: Ovo su potvrđena četiri para šesnaestine finala Svetskog prvenstva
Večernje novosti pre 49 minutajoš 47 povezanih
Dan posle razornih zemljotresa! Horor prizor iz vazduha, grad skoro sravnjen sa zemljom, spasioci nemaju baterijske lampe, počele pljačke na svakom koraku!
Kurir pre 14 minutajoš 20 povezanih
Još jedna „nameštaljka“ na Mundijalu: Bosna saznala protivnika u nokaut fazi, apsolutno može da se prođe dalje!
Hot sport pre 58 minutajoš 16 povezanih