Povezane vesti
Sudija Ivković o stanju u pravosuđu i božićnoj proslavi na Informeru: Moramo da shvatimo da smo mi treća grana vlasti i da se…
Danas pre 9 sati
Sudija Snežana Ivković ocenila je u Novom danu da je situacija u pravosuđu naročito u poslednjih godinu dana – teška, i da je stanje „katastrofalno“. „Moramo da shvatimo da smo mi treća grana vlasti i da se tako i ponašamo“, navela je ona, prenosi N1… »
Sudija Ivković: Situacija u pravosuđu naročito teška u poslednjih godinu dana, stanje je katastrofalno
Nova pre 11 sati
Sudija Snežana Ivković ocenila je u Novom danu da je situacija u pravosuđu naročito u poslednjih godinu dana - teška, i da je stanje "katastrofalno". "Moramo da shvatimo da smo mi treća grana vlasti i da se tako i ponašamo", navela je. Neformalna grupa… »
Sudija Ivković: Moramo da shvatimo da smo mi treća grana vlasti i da se tako i ponašamo
N1 Info pre 13 sati
Sudija Snežana Ivković ocenila je u Novom danu da je situacija u pravosuđu naročito u poslednjih godinu dana - teška, i da je stanje "katastrofalno". "Moramo da shvatimo da smo mi treća grana vlasti i da se tako i ponašamo", navela je. Neformalna grupa… »
Odbrana struke: Ministar pravde Nenad Vujić da podnese ostavku, sa osuđenim ubicama na Informeru!? Ministar Nenad Vujić
Volim Zrenjanin pre 14 sati
U delu pravosudne javnosti u Srbiji ponovo je otvoreno pitanje političkog uticaja na pravosuđe, nakon što je neformalna grupa sudija i tužilaca „Odbrana struke“ javno zatražila ostavku ministra pravde Nenada Vujića. Povod za ovaj zahtev bio je ministrov… »
Vesti dana »
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 6 satijoš 1 povezana