Povezane vesti

Jovana šokirala sve priznanjem: Otkrila šta joj se desilo pred svekrvinu smrt "Pomislim da sam u horor filmu"

Jovana šokirala sve priznanjem: Otkrila šta joj se desilo pred svekrvinu smrt "Pomislim da sam u horor filmu"

Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Jovana Jeremić je u jutarnjem programu podelila potresnu priču o smrti svoje svekrve. Voditeljka je prvi put progovorila o detaljima ovog tužnog događaja otkrivši šta je prethodilo smrti majke njenog bivšeg supruga Vojislava Miloševića… »
Jovana Jeremić predvidela tešku bolest bliske osobe: "Pomislila sam da sam u horor filmu"

Jovana Jeremić predvidela tešku bolest bliske osobe: "Pomislila sam da sam u horor filmu"

Mondo pre 2 dana
Voditeljka Jovana Jeremić je u jutarnjem programu ispričala potresnu priču o smrti svekrve. Jeremićeva je u emisiji uživo priznala kako je mesecima unazad imala neobičan osećaj i da je to u početku povezivala sa velikim profesionalnim uspehom. Ipak se… »
Jezivo priznanje Jovane Jeremić, otkrila šta joj se desilo pred svekrvinu smrt: "Na bazenu vidim ženu koja čita knjigu sa tim…

Jezivo priznanje Jovane Jeremić, otkrila šta joj se desilo pred svekrvinu smrt: "Na bazenu vidim ženu koja čita knjigu sa tim…

Blic pre 2 dana
Posvetila je reči zahvalnosti i priznanja Zorici Milošević kao izuzetnom profesoru muzike i osobi. Imala je čudan osećaj koji je trajao mesecima pre tragičnog trenutka. Voditeljka Jovana Jeremić je u jutarnjem programu podelila potresnu priču o smrti… »

Vesti dana »