Повезане вести
Јована шокирала све признањем: Открила шта јој се десило пред свекрвину смрт "Помислим да сам у хорор филму"
Телеграф 11.01.2026
Водитељка Јована Јеремић је у јутарњем програму поделила потресну причу о смрти своје свекрве. Водитељка је први пут проговорила о детаљима овог тужног догађаја откривши шта је претходило смрти мајке њеног бившег супруга… »
Јована Јеремић предвидела тешку болест блиске особе: "Помислила сам да сам у хорор филму"
Мондо 11.01.2026
Водитељка Јована Јеремић је у јутарњем програму испричала потресну причу о смрти свекрве. Јеремићева је у емисији уживо признала како је месецима уназад имала необичан осећај и да је то у почетку повезивала са великим… »
Језиво признање Јоване Јеремић, открила шта јој се десило пред свекрвину смрт: "На базену видим жену која чита књигу са тим…
Блиц 11.01.2026
Посветила је речи захвалности и признања Зорици Милошевић као изузетном професору музике и особи. Имала је чудан осећај који је трајао месецима пре трагичног тренутка. Водитељка Јована Јеремић је у јутарњем програму поделила… »
Вести дана »
Зеленски после разговора са Вучићем: Однос Србије и Украјине треба да буде снажан, има потенцијала за развој
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане
Ђере без четвртфинала у Женеви: Три брејк лопте и крај сна за српског тенисера
Дневник пре 1 сатјош 31 повезана