Povezane vesti
Aca Lukas tvrdi da je napadnut na Jahorini: “Pokušali su da nas ubiju”
Vesti online pre 10 sati
Srpski pevač Aca Lukas oglasio se na društvenoj mreži Instagram gde tvrdi da su prošle noći pokušali da ga ubiju nakon nastupa na Jahorini. “Posle nastupa na Jahorini noćas, pokušali su da ubiju mene i mog vozača, jedva smo izvukli žive glave. Pokušali… »
Uhapšen napadač koji je navodno pokušao da ubije Acu Lukasa: Ovo su detalji drame koja se desila na Jahorini nakon nastupa…
Kurir pre 13 sati
Aca Lukas zabrinuo je danas sve kada je objavio status da su sinoć pokušali da ga ubiju na Jahorini nakon nastupa. Kako prenosi Hajptv.rs, N.M. je službenim autom pokušao da ubije Lukasa, a folker je u tom trenutku bio sa svojim vozačem. Aca Lukas… »
"Pokušali su da me ubiju": Aca Lukas se hitno oglasio nakon nastupa na Jahorini, izneo šok detalje
Mondo pre 15 sati
Aca Lukas oglasio se na Instagramu tvrdeći da je sinoć, nakon nastupa na Jahorini, bio žrtva pokušaja ubistva. "Posle nastupa na Jahorini noćas, pokušali su da ubiju mene i mog vozača, jedva smo izvukli žive glave. Pokušali su da nas ubiju", napisao je… »
"Pokušali su da me ubiju" Aca Lukas se oglasio posle nastupa na Jahorini i zabrinuo sve
Kurir pre 14 sati
Aca Lukas oglasio se na društvenoj mreži Instagram gde tvrdi da su sinoć pokušali da ga ubiju nakon nastupa na Jahorini. - Posle nastupa na Jahorini noćas, pokušali su da ubiju mene i mog vozača, jedva smo izvukli žive glave. Pokušali su da nas ubiju -… »
Uhapšen napadač koji je navodno pokušao da ubije Acu Lukasa: Poznati detalji drame nakon nastupa na Jahorini
Mondo pre 14 sati
Aca Lukas zabrinuo je danas sve kada je objavio status da su sinoć pokušali da ga ubiju na Jahorini nakon nastupa. Kako prenosi Hajptv.rs, N.M. je službenim autom pokušao da ubije Lukasa, a folker je u tom trenutku bio sa svojim vozačem. Aca Lukas… »
Aca Lukas tvrdi da je napadnut na Jahorini: "Pokušali su da nas ubiju"
B92 pre 14 sati
Srpski pevač Aca Lukas oglasio se na društvenoj mreži Instagram gde tvrdi da su prošle noći pokušali da ga ubiju nakon nastupa na Jahorini. "Posle nastupa na Jahorini noćas, pokušali su da ubiju mene i mog vozača, jedva smo izvukli žive glave. Pokušali… »
Vesti dana »
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 8 satijoš 1 povezana