Повезане вести

"Ја сам природна, чак ми и фале делови": Певачица никад искреније о колегама, неке од њих назвала манекенима

"Ја сам природна, чак ми и фале делови": Певачица никад искреније о колегама, неке од њих назвала манекенима

Мондо 11.01.2026
Некадашња победница музичког такмичења " Никад није касно", певачица Бојана Барјактаревић пре неколико година вратила се на естраду, а иако се не експонира у јавности и те како увек ради, како у земљи тако и у иностранству… »
"Ја сам природна, чак ми и фале неки делови" Певачица о колегама које не знају да певају и гледају само изглед: "То су…

"Ја сам природна, чак ми и фале неки делови" Певачица о колегама које не знају да певају и гледају само изглед: "То су…

Блиц 11.01.2026
Бојана се дотакла и свог здравственог стања Певачица се после 15 година паузе вратила на сцену Некадашња победница музичког такмичења "Никад није касно", певачица Бојана Барјактаревић пре неколико година вратила се на естраду… »
Отварачице уста су тражиле да купе њен глас: Бојана Барјактаревић признала шта се дешава на естради

Отварачице уста су тражиле да купе њен глас: Бојана Барјактаревић признала шта се дешава на естради

Телеграф 11.01.2026
Певачица Бојана Барјактаревић је певала 2000-их у групи Бон ами. Она је имала специфичан глас а пре 15 година се повукла са јавне сцене па се недавно поново вратила на бину, појавивши се у емисији "Никад није касно". Њу је наша… »

Вести дана »