Povezane vesti
"Ja sam prirodna, čak mi i fale delovi": Pevačica nikad iskrenije o kolegama, neke od njih nazvala manekenima
Mondo pre 6 sati
Nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno", pevačica Bojana Barjaktarević pre nekoliko godina vratila se na estradu, a iako se ne eksponira u javnosti i te kako uvek radi, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Bojana je sada progovorila… »
"Ja sam prirodna, čak mi i fale neki delovi" Pevačica o kolegama koje ne znaju da pevaju i gledaju samo izgled: "To su…
Blic pre 12 sati
Bojana se dotakla i svog zdravstvenog stanja Pevačica se posle 15 godina pauze vratila na scenu Nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Bojana Barjaktarević pre nekoliko godina vratila se na estradu, a iako se ne eksponira u… »
Otvaračice usta su tražile da kupe njen glas: Bojana Barjaktarević priznala šta se dešava na estradi
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Bojana Barjaktarević je pevala 2000-ih u grupi Bon ami. Ona je imala specifičan glas a pre 15 godina se povukla sa javne scene pa se nedavno ponovo vratila na binu, pojavivši se u emisiji "Nikad nije kasno". Nju je naša ekipa zatekla danas na… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 56 minutajoš 3 povezane