Povezane vesti
Srbi uzimali kredite za praznike, a sad im "rupe u džepovima": Ovo si saveti ekonomiste kako da štedite
Kurir 11.01.2026
Praznici su vreme radosti, poklona i proslava, ali za mnoge i period finansijske opasnosti. Harvardska studija pokazuje da samo 7% novogodišnjih odluka uspe da se održi do kraja godine, a među njima su često i one koje se tiču novca. Prekomerno trošenje… »
Srbi za praznike dižu kredite za sređivanje, putovanje i garderobu: Kućni budžet u januaru najtanji: Ovo su saveti ekonomiste…
Blic 11.01.2026
Praznici su vreme radosti, poklona i proslava, ali za mnoge i period finansijske opasnosti. Harvardska studija pokazuje da samo 7% novogodišnjih odluka uspe da se održi do kraja godine, a među njima su često i one koje se tiču novca. Prekomerno trošenje… »
Vesti dana »
Saopštenje Tužilaštva o zvučnom topu pokrenulo kampanju režimskih medija: Simultani napad na slobodu informisanja
Cenzolovka pre 31 minutajoš 37 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 6 minutajoš 27 povezanih
Cene nafte u padu od osam odsto na nedeljnom nivou, Brent oko 80 dolara po barelu
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu pozvali na protest sutra u tom gradu
Serbian News Media pre 7 satijoš 9 povezanih
Šta bi bilo da su osvojili Svetsko prvenstvo? Afrikanci osvojili bod, pa dobili luksuzne poklone od Saveza
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane