Povezane vesti

"Rekla mi je da ću otrovati svoje dete": Kaća Živković prolazila agoniju posle porođaja, pričali i da je loša majka

"Rekla mi je da ću otrovati svoje dete": Kaća Živković prolazila agoniju posle porođaja, pričali i da je loša majka

Mondo pre 9 sati
Pevačica Katarina Živković pre dve godine dobila je sina kojem je dala ime Stefan, a sada je progovorila o majčinstvu i otkrila kroz kakvu agoniju je prošla tokom dojenja bebe. Kaća je ispričala da su joj govorili da će otrovati bebu jer grudi maže… »
"Rekla mi je da ću time otrovati svoje dete", Katarina Živković prošla agoniju, šokirala sve izjavom

"Rekla mi je da ću time otrovati svoje dete", Katarina Živković prošla agoniju, šokirala sve izjavom

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Katarina Živković pre dve godine dobila je sina kojem je dala ime Stefan. Iako je majčinstvo ispunjava i sve joj se vrti oko sina, Kaća Živković je otkrila da je u jednom periodu prošla kroz pravu agoniju tokom dojenja bebe. Pevačica je otkrila… »
Dea Đurđević prvi put o trudnoći i veridbi, otkrila kada se udaje: "Nismo se videli 15 godina i otišli smo na kafu"

Dea Đurđević prvi put o trudnoći i veridbi, otkrila kada se udaje: "Nismo se videli 15 godina i otišli smo na kafu"

Mondo pre 13 sati
Dea Đurđević stala je pred kamere i po prvi put progovorila je o svom partneru, trudnoći ali i udaji. Za početak razgovora otkrila je da se oseća sjajno. Pogledajte fotografije Dee Đurđević: "Svi su uz mene, cela televizija i hvala na tome. Moram da… »
Rekli su joj da truje sopstveno dete... Bolno priznanje Katarine Živković o agoniju kroz koju je prošla

Rekli su joj da truje sopstveno dete... Bolno priznanje Katarine Živković o agoniju kroz koju je prošla

Kurir pre 13 sati
Pevačica Katarina Živković prošla je kroz pravu agoniju tokom dojenja sina Stefana, kada su joj rekli da će ga otrovati kremom koju je mazala na grudi. Pevačica, koja se posvađala sa nekadašnjom najboljom drugaricom Kristinom Kijom Kockar, je otvorila… »
"Nismo se videli 15 godina, a onda smo popili kafu i desilo se" Dea Đurđević progovorila o partneru i trudnoći, evo kad se…

"Nismo se videli 15 godina, a onda smo popili kafu i desilo se" Dea Đurđević progovorila o partneru i trudnoći, evo kad se…

Kurir pre 15 sati
Dea Đurđević stala je pred kamere i po prvi put progovorila je o svom partneru, trudnoći ali i udaji. Za početak razgovora otkrila je da se oseća sjajno. - Svi su uz mene, cela televizija i hvala na tome. Moram da kažem da ću uskoro saznati pol, ali eto… »
"Nismo planirali bebu" Dea Đurđević prvi put o trudnoći i ocu deteta: "Sreli smo se posle 15 godina, čekao me je sve ovo vreme"…

"Nismo planirali bebu" Dea Đurđević prvi put o trudnoći i ocu deteta: "Sreli smo se posle 15 godina, čekao me je sve ovo vreme"…

Blic pre 15 sati
Voditeljka Dea Đurđević istakla je da bi volela da rodi dečaka Ona je spomenula i svadbu sa partnerom koji ne voli da se eksponira Trudna voditeljka Dea Đurđević prvi put je progovorila o ocu svog deteta i blagoslovenom stanju i istakla da se oseća… »
"Nismo planirali bebu", Dea prvi put o bebi i ocu deteta: "Sreli smo se posle 15 godina, čekao me je"

"Nismo planirali bebu", Dea prvi put o bebi i ocu deteta: "Sreli smo se posle 15 godina, čekao me je"

Telegraf pre 15 sati
Nedavno je sve iznenadila vest da voditeljka TV Pinka Dea Đurđević očekuje bebu. Trudna voditeljka je sada prvi put progovorila o ocu svog deteta i blagoslovenom stanju i istakla da se oseća sjajno. Naime, Dea je otkrila i da nije planirala bebu. - Svi… »
"Rekla mi je da ću otrovati svoje dete" Kaća Živković prošla kroz agoniju nakon porođaja, a svi misle da joj je Kija punila…

"Rekla mi je da ću otrovati svoje dete" Kaća Živković prošla kroz agoniju nakon porođaja, a svi misle da joj je Kija punila…

Blic pre 16 sati
Pevačica Katarina Živković istakla je da se veoma plašila porođaja Kaća ne eksponira oca svog deteta Pevačica Katarina Živković pre dve godine dobila je sina kojem je dala ime Stefan, a sada je progovorila o majčinstvu i otkrila kroz kakvu agoniju je… »

Vesti dana »