Povezane vesti
"Prva sam mu izjavila ljubav" Mina Kostić iznela nove detalje veze sa Kasperom: A evo šta kaže o pričama da im je ljubav lažna…
Blic pre 13 sati
Mina Kostić je istakla da se zaljubila u njegov glas Par se suočava sa negativnim komentarima, ali Mina naglašava da se ne osvrće na njih. Mina Kostić dospela je u žižu interesovanja zbog veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, sa kojim se upoznala uživo… »
„Prva sam mu izjavila ljubav, briga me za komentare“: Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi
Nova pre 12 sati
Pevačica Mina Kostić gostovala je sa svojim dečkom Manetom Ćuruvijom Kasperom u emisiji "Premijera "Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. Već danima se na društvenim mrežama komentariše njihova veza, te je Mina Kostić sada o tome… »
Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić: Konačno otkrili da li će ući u "Elitu"
Mondo pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, zbog čega su se pojavile brojne spekulacije o iskrenosti njegove ljubavi, a sada su odlučili da javno progovore o svom odnosu. Pogledajte… »
"Boli me uvo za komentare" Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi: Prva sam mu izjavila ljubav
Kurir pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić gostovala je sa svojim dečkom Manetom Ćuruvijom Kasperom u emisiji "Premijera "Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. Već danima se na društvenim mrežama komentariše njihova veza, te je Mina sada o tome progovorila. -… »
"Prva sam mu izjavila ljubav", Mina Kostić iznela šok detalje veze sa Kasperom, otkrila da li će mu roditi dete
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Mina Kostić danima je u centru pažnje javnosti zbog intrigantnog emotivnog odnosa sa Manetom Ćuruvijom koji je poznat kao Kasper. O njemu kruže razne priče, a Mina i Kasper rešili su da izađu zajedno pred kamere i stave sve karte na sto. Mina… »
"Nemam decu, to je moja najveća želja" Dečko Mine Kostić izneo sve o ljubavi s pevačicom: Svakog smem da pogledam u oči
Kurir pre 13 sati
Dečko Mine Kostić Mane Ćuruvija Kasper javno je rekao da nije s Minom u lažnoj vezi. Njih dvoje su zajedno gostovali u emisiji "Premijera - Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. - Ne znam samo šta sam ja to rekao loše, negativno, pogrešno… »
"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić, sad progovorio i o prošlom braku, a evo šta…
Blic pre 14 sati
Kasper je izjavio da njegova prošlost ostaje iza njega i da se fokusira na budućnost sa Minom. Mina i Kasper upoznali su se uživo posle šest meseci "onlajn veze" Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti… »
„Ne znam šta sam loše rekao“: Kasper odgovorio na kritike da ne voli Minu Kostić
Nova pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, te su mnogi komentarisali da li je njihova ljubav iskrena i prava sa njegove strane, a sada su progovorili o njihovom odnosu. Kasper je stao na put… »
"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu: Pomenuo i prošli brak
Telegraf pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, te su mnogi komentarisali da li je njihova ljubav iskrena i prava sa njegove strane, a sada su progovorili o njihovom odnosu. Kasper je progovorio o… »
Vesti dana »
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 8 satijoš 1 povezana