Povezane vesti

"Prva sam mu izjavila ljubav" Mina Kostić iznela nove detalje veze sa Kasperom: A evo šta kaže o pričama da im je ljubav lažna…

"Prva sam mu izjavila ljubav" Mina Kostić iznela nove detalje veze sa Kasperom: A evo šta kaže o pričama da im je ljubav lažna…

Blic pre 13 sati
Mina Kostić je istakla da se zaljubila u njegov glas Par se suočava sa negativnim komentarima, ali Mina naglašava da se ne osvrće na njih. Mina Kostić dospela je u žižu interesovanja zbog veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, sa kojim se upoznala uživo… »
„Prva sam mu izjavila ljubav, briga me za komentare“: Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi

„Prva sam mu izjavila ljubav, briga me za komentare“: Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi

Nova pre 12 sati
Pevačica Mina Kostić gostovala je sa svojim dečkom Manetom Ćuruvijom Kasperom u emisiji "Premijera "Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. Već danima se na društvenim mrežama komentariše njihova veza, te je Mina Kostić sada o tome… »
Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić: Konačno otkrili da li će ući u "Elitu"

Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić: Konačno otkrili da li će ući u "Elitu"

Mondo pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, zbog čega su se pojavile brojne spekulacije o iskrenosti njegove ljubavi, a sada su odlučili da javno progovore o svom odnosu. Pogledajte… »
"Boli me uvo za komentare" Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi: Prva sam mu izjavila ljubav

"Boli me uvo za komentare" Minu Kostić ne dotiču priče da je Kasper koristi: Prva sam mu izjavila ljubav

Kurir pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić gostovala je sa svojim dečkom Manetom Ćuruvijom Kasperom u emisiji "Premijera "Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. Već danima se na društvenim mrežama komentariše njihova veza, te je Mina sada o tome progovorila. -… »
"Prva sam mu izjavila ljubav", Mina Kostić iznela šok detalje veze sa Kasperom, otkrila da li će mu roditi dete

"Prva sam mu izjavila ljubav", Mina Kostić iznela šok detalje veze sa Kasperom, otkrila da li će mu roditi dete

Telegraf pre 12 sati
Pevačica Mina Kostić danima je u centru pažnje javnosti zbog intrigantnog emotivnog odnosa sa Manetom Ćuruvijom koji je poznat kao Kasper. O njemu kruže razne priče, a Mina i Kasper rešili su da izađu zajedno pred kamere i stave sve karte na sto. Mina… »
"Nemam decu, to je moja najveća želja" Dečko Mine Kostić izneo sve o ljubavi s pevačicom: Svakog smem da pogledam u oči

"Nemam decu, to je moja najveća želja" Dečko Mine Kostić izneo sve o ljubavi s pevačicom: Svakog smem da pogledam u oči

Kurir pre 13 sati
Dečko Mine Kostić Mane Ćuruvija Kasper javno je rekao da nije s Minom u lažnoj vezi. Njih dvoje su zajedno gostovali u emisiji "Premijera - Vikend specijal" u kojoj su govorili o svom odnosu. - Ne znam samo šta sam ja to rekao loše, negativno, pogrešno… »
"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić, sad progovorio i o prošlom braku, a evo šta…

"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu Kostić, sad progovorio i o prošlom braku, a evo šta…

Blic pre 14 sati
Kasper je izjavio da njegova prošlost ostaje iza njega i da se fokusira na budućnost sa Minom. Mina i Kasper upoznali su se uživo posle šest meseci "onlajn veze" Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti… »
„Ne znam šta sam loše rekao“: Kasper odgovorio na kritike da ne voli Minu Kostić

„Ne znam šta sam loše rekao“: Kasper odgovorio na kritike da ne voli Minu Kostić

Nova pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, te su mnogi komentarisali da li je njihova ljubav iskrena i prava sa njegove strane, a sada su progovorili o njihovom odnosu. Kasper je stao na put… »
"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu: Pomenuo i prošli brak

"Nemam decu, to mi je najveća želja" Kasper o optužbama da ne voli Minu: Pomenuo i prošli brak

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Mina Kostić i njen dečko Mane Ćuruvija Kasper privukli su veliku pažnju javnosti svojom vezom, te su mnogi komentarisali da li je njihova ljubav iskrena i prava sa njegove strane, a sada su progovorili o njihovom odnosu. Kasper je progovorio o… »

Vesti dana »