Povezane vesti
Sutra ističe rok za plaćanje ovog poreza
Blic 11.01.2026
Prema kalendaru poreskih obaveza za januar, sutra ističe rok do koga firme u Srbiji moraju da podnesu poreske prijave i plate dve vrste poreza za decembar prošle godine. Reč je o porezu na premije neživotnih osiguranja, za koji se prijava podnosi na… »
Sutra ističe važan rok za firme: Podnošenje prijava i plaćanje dva poreza za decembar 2023. godine
Telegraf 11.01.2026
Prema kalendaru poreskih obaveza za januar, sutra ističe rok do koga firme u Srbiji moraju da podnesu poreske prijave i plate dve vrste poreza za decembar prošle godine. Reč je o porezu na premije neživotnih osiguranja, za koji se prijava podnosi na… »
Vesti dana »
UKP u zgradi Rektorata: Represija ili neophodna istraga nakon smrti studentkinje
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 11 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 59 minutajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 10 minutajoš 46 povezanih
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 5 minutajoš 42 povezane