Povezane vesti
Srpski golman blista u Rimu: Žao mi je što Svilar ne brani za reprezentaciju...
Kurir 11.01.2026
Svilar je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf pošto je je pri rezultatu 0:0 odbranio zicer Koneu, što se ispostavilo kao ključna intervencija ka kasnijem trijumfu Vučice. Posle meča, trener Rome Đan Pjero Gasperini je sipao hvalospeve na račun… »
"Žao mi je što ne brani za reprezentaciju": Trener Rome kao malo ko nahvalio Mileta Svilara
Večernje novosti 11.01.2026
ROMA je pobedila Sasuolo sa 2:0, a još jednom ove sezone je mrežu netaknutom ostavio golman "vučice", Mile Svilar. FOTO: Tanjug/AP Nakon utakmice, sipao je pohvale na njegov račun trener tima iz Rima, Đanpjero Gasperini. - Definitivno je jedan od… »
"Žao mi je što Svilar ne brani za reprezentaciju"
B92 11.01.2026
Roma je savladala Sasuolo, a Mile Svilar je ponovo uspeo da sačuva svoju mrežu. Srpski čuvar mreže je pri rezultatu 0:0 odbranio zicer Koneu, što se ispostavilo kao ključna intervencija ka kasnijem trijumfu Vučice. Posle meča, trener Rome Đan Pjero… »
Vesti dana »
Sijarto: Putnički vozovi od Beograda do Budimpešte najkasnije od 27. marta
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 42 povezane
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 6 satijoš 19 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 200 dinara, benzin 181 dinar po litru
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste "Aleksandar Vučić - Knjaževac, naša porodica"
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 20 povezanih