Повезане вести
Покушали да убију Ацу Лукаса: Све се одиграло синоћ у Босни и Херцеговини - певач открио детаље! (видео)
Правда 11.01.2026
"После наступа на Јахорини ноћас, покушали су да убију мене и мог возача, једва смо извукли живе главе. Покушали су да нас убију", написао је популарни певач у оквиру сторија на Инстаграму. Редакција Курира контактирала је и… »
Ексклузивно: Овако изгледа ауто Аце Лукаса након инцидента у Републици Српској! Одмах одговорио и Елеку: Јурили су ме и…
Курир 11.01.2026
Аца Лукас детаљно је описао драму коју је, према сопственим тврдњама, проживео по повратку са Јахорине, где је наступао. Лукас наводи да је на путу ка Србији био мета озбиљног напада, који карактерише као покушај убиства… »
"20 километара ме јурили и ударали": Аца Лукас показао у каквом је стању ауто након наводног покушаја убиства
Мондо 11.01.2026
Аца Лукас детаљно је описао драму коју је, према сопственим тврдњама, проживео по повратку са Јахорине, где је наступао. Лукас наводи да је на путу ка Србији био мета озбиљног напада, који карактерише као покушај убиства… »
Аца Лукас открио детаље инцидента у републици српскоји! Тврди да су покушали да га убију: Петнаест пута су ми ударили ауто…
Курир 11.01.2026
Аца Лукас детаљно је описао драму коју је, према сопственим тврдњама, проживео по повратку са Јахорине, где је наступао. Лукас наводи да је на путу ка Србији био мета озбиљног напада, који карактерише као покушај убиства. Упао… »
"15 пута су ударили ауто да нас избаце с пута": Лукас о наводном покушају убиства, поднео кривичне пријаве
Мондо 11.01.2026
Лукас наводи да је на путу ка Србији био мета озбиљног напада, који карактерише као покушај убиства. Према Лукасовим речима, инцидент се догодио након што је са својим возачем кренуо из хотела на Јахорини ка Србији. "Певао сам… »
Вести дана »
Мађар: Путнички саобраћај на прузи Будимпешта-Београд биће успостављен за месец или два
Радио 021 пре 56 минутајош 22 повезане
Србија приступила НАСА програму Артемис и покреће стратешки дијалог са САД
Наслови.аи пре 12 минутајош 44 повезане