Povezane vesti
Pokušali da ubiju Acu Lukasa: Sve se odigralo sinoć u Bosni i Hercegovini - pevač otkrio detalje! (video)
Pravda pre 8 sati
"Posle nastupa na Jahorini noćas, pokušali su da ubiju mene i mog vozača, jedva smo izvukli žive glave. Pokušali su da nas ubiju", napisao je popularni pevač u okviru storija na Instagramu. Redakcija Kurira kontaktirala je i Nedeljka Eleka, predsednika… »
"20 kilometara me jurili i udarali": Aca Lukas pokazao u kakvom je stanju auto nakon navodnog pokušaja ubistva
Mondo pre 10 sati
Aca Lukas detaljno je opisao dramu koju je, prema sopstvenim tvrdnjama, proživeo po povratku sa Jahorine, gde je nastupao. Lukas navodi da je na putu ka Srbiji bio meta ozbiljnog napada, koji karakteriše kao pokušaj ubistva. Prema Lukasovim rečima… »
Ekskluzivno: Ovako izgleda auto Ace Lukasa nakon incidenta u Republici Srpskoj! Odmah odgovorio i Eleku: Jurili su me i…
Kurir pre 10 sati
Aca Lukas detaljno je opisao dramu koju je, prema sopstvenim tvrdnjama, proživeo po povratku sa Jahorine, gde je nastupao. Lukas navodi da je na putu ka Srbiji bio meta ozbiljnog napada, koji karakteriše kao pokušaj ubistva. Redakcija Kurira kontaktirala… »
"15 puta su udarili auto da nas izbace s puta": Lukas o navodnom pokušaju ubistva, podneo krivične prijave
Mondo pre 12 sati
Lukas navodi da je na putu ka Srbiji bio meta ozbiljnog napada, koji karakteriše kao pokušaj ubistva. Prema Lukasovim rečima, incident se dogodio nakon što je sa svojim vozačem krenuo iz hotela na Jahorini ka Srbiji. "Pevao sam na privatnoj zabavi. Kada… »
Aca Lukas otkrio detalje incidenta u republici srpskoji! Tvrdi da su pokušali da ga ubiju: Petnaest puta su mi udarili auto…
Kurir pre 12 sati
Aca Lukas detaljno je opisao dramu koju je, prema sopstvenim tvrdnjama, proživeo po povratku sa Jahorine, gde je nastupao. Lukas navodi da je na putu ka Srbiji bio meta ozbiljnog napada, koji karakteriše kao pokušaj ubistva. Upao u nevolju Prema… »
Vesti dana »
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 9 satijoš 1 povezana