Повезане вести

"Рекла да се у Ваљеву зна да сам ку*ва": Певачица ратовала са свекрвом, ево у каквим су сад односима

"Рекла да се у Ваљеву зна да сам ку*ва": Певачица ратовала са свекрвом, ево у каквим су сад односима

Мондо 11.01.2026
Певачица Надежда Биљић открила је да је са мајком свог супруга Томе Панића у добрим односима, а о периоду када су биле у лошим односима, криви друге људе. "Мене је свекрва увек волела и ја сам њу, само је био проблем у људима… »
"Рекла ми је да се по Ваљеву зна да сам ја к****" Овако је певачица причала о односу са свекрвом, а сад су се помириле…

"Рекла ми је да се по Ваљеву зна да сам ја к****" Овако је певачица причала о односу са свекрвом, а сад су се помириле…

Блиц 11.01.2026
Током ранијих сукоба, изнела је свој однос према свекрви путем медија. Истиче да заштиту свог сина и породице ставља на прво место у односу на прошле проблеме. Певачица и бивша задругарка Надежда Биљић проговорила је о односу… »
"Рекла ми је да се по Ваљеву зна да сам к***а" Надежда овако причала о односу са свекрвом, а сад се помириле

"Рекла ми је да се по Ваљеву зна да сам к***а" Надежда овако причала о односу са свекрвом, а сад се помириле

Телеграф 11.01.2026
Певачица и бивша учесница "Задруге", Надежда Биљић, проговорила је о односу са свекрвом. Како је истакла, она је са мајком свог супруга Томе Панића у добрим односима, а у периоду када нису биле добре, били су ипак криви други… »
"Он нека бира да ли ће да држи маму за сукњу, или ће бити са женом" Откривено у каквом је сада односу Надежда Биљић са…

"Он нека бира да ли ће да држи маму за сукњу, или ће бити са женом" Откривено у каквом је сада односу Надежда Биљић са…

Курир 11.01.2026
Певачица и бивша задругарка Надежда Биљић, проговорила је о односу са свекрвом, тачније мајком свог супруга Томе Панића. Како је истакла Надежда Биљић, она је са свекрвом у добрим односима, а када нису биле добре, били су ипак… »

Вести дана »