Povezane vesti
"Rekla da se u Valjevu zna da sam ku*va": Pevačica ratovala sa svekrvom, evo u kakvim su sad odnosima
Mondo pre 8 sati
Pevačica Nadežda Biljić otkrila je da je sa majkom svog supruga Tome Panića u dobrim odnosima, a o periodu kada su bile u lošim odnosima, krivi druge ljude. "Mene je svekrva uvek volela i ja sam nju, samo je bio problem u ljudima oko nas". rekla je… »
"Rekla mi je da se po Valjevu zna da sam ja k****" Ovako je pevačica pričala o odnosu sa svekrvom, a sad su se pomirile…
Blic pre 12 sati
Tokom ranijih sukoba, iznela je svoj odnos prema svekrvi putem medija. Ističe da zaštitu svog sina i porodice stavlja na prvo mesto u odnosu na prošle probleme. Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić progovorila je o odnosu sa svekrvom, tačnije… »
"Rekla mi je da se po Valjevu zna da sam k***a" Nadežda ovako pričala o odnosu sa svekrvom, a sad se pomirile
Telegraf pre 12 sati
Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Nadežda Biljić, progovorila je o odnosu sa svekrvom. Kako je istakla, ona je sa majkom svog supruga Tome Panića u dobrim odnosima, a u periodu kada nisu bile dobre, bili su ipak krivi drugi ljudi. - Mene je svekrva… »
"On neka bira da li će da drži mamu za suknju, ili će biti sa ženom" Otkriveno u kakvom je sada odnosu Nadežda Biljić sa…
Kurir pre 13 sati
Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić, progovorila je o odnosu sa svekrvom, tačnije majkom svog supruga Tome Panića. Kako je istakla Nadežda Biljić, ona je sa svekrvom u dobrim odnosima, a kada nisu bile dobre, bili su ipak krivi neki drugi ljudi. -… »
Vesti dana »
Vaterpolisti Srbije protiv Španije u derbiju drugog kola Evropskog prvenstva (RTS 1, 20.30)
RTS pre 9 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 12. januar: Jutro hladno sa mrazom, tokom dana vedro
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Kabinet Vlade: Sutra u podne sednica republičkog štaba za vanredne situacije
Danas pre 12 satijoš 4 povezane
GSP: Zastoj na tramvajskim linijama 2, 5 i 7 na Dorćolu zbog nepropisno parkiranih vozila
Euronews pre 4 minutajoš 2 povezane