Povezane vesti
"Ugojila sam se 30 kilograma" Pevačica priznala da je preživela pravi pakao: Skupljali su mi se stres, umor, potiskivanje...
Kurir 11.01.2026
Vanja Mijatović, naša pevačica, gostujući u emisiji " Premijera Vikend-Specijal" otkrila sve o mršavljenju, ali i o svom trenutnom emotivnom statusu. – Nema to veze sa razvodom. Ja sam pre toga imala „burnout“. Sve je bilo tempirano – kada i šta jedem, u… »
"Ugojila sam se 30 kilograma": Brojala svaki zalogaj, pa naglo dobila na težini, sad izgleda nikad bolje
Mondo 11.01.2026
Vanja Mijatović, naša pevačica, gostujući u emisiji "Premijera Vikend-Specijal" otkrila sve o mršavljenju, ali i o svom trenutnom emotivnom statusu. " Nema to veze sa razvodom. Ja sam pre toga imala 'burnout'. Sve je bilo tempirano – kada i šta jedem, u… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 30 minutajoš 26 povezanih
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 9 satijoš 10 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 4 satijoš 31 povezana