Povezane vesti
"Bila sam u šoku kada je moja bratanica satarom ubila majku i baku, ali nije bila kriva ni za šta" Poznata glumica prvi put…
Kurir 11.01.2026
Glumica Olivera Viktorović prvi put je pred kamerama progovorila o zločinu koji je zadesio njenu porodicu kada je njena sestričina, Teodora Viktorović (47), satarom presudila majci Ljiljani i baki Ivanki Ðukić. Teodora je zbog dvostrukog ubistva osuđena… »
Bratanica srpske glumice ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: Olivera otkrila stravične detalje, drogirala se od 15.
Mondo 11.01.2026
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: "Osećala sam se krivom što..."
Telegraf 11.01.2026
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
"Osećala sam se krivom što joj nisam pomogla", Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu: "Snaja ju je tukla…
Blic 11.01.2026
Teodora je imala problematičnu istoriju sa porodičnom dinamikom i zavisnostima. Olivera Viktorović pričala je o porodičnim problemima Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru je prvobitno bila osuđena na 30… »
Vesti dana »
Milijarderi i uticajni ljudi iz Vašingtona na raskošnoj večeri Sija i Trampa
Serbian News Media pre 8 minutajoš 18 povezanih
Filip Kostić o lošoj poseti na meču Srbija – Grčka: Svesni smo svega… (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 28 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 54 minutajoš 20 povezanih
Desetine delegata UN napustili salu pre govora Netanjahua, Aleksandar Vučić ostao da sedi VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 29 minutajoš 5 povezanih