Povezane vesti
"Bila sam u šoku kada je moja bratanica satarom ubila majku i baku, ali nije bila kriva ni za šta" Poznata glumica prvi put…
Kurir pre 28 dana
Glumica Olivera Viktorović prvi put je pred kamerama progovorila o zločinu koji je zadesio njenu porodicu kada je njena sestričina, Teodora Viktorović (47), satarom presudila majci Ljiljani i baki Ivanki Ðukić. Teodora je zbog dvostrukog ubistva osuđena… »
Bratanica srpske glumice ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: Olivera otkrila stravične detalje, drogirala se od 15.
Mondo pre 28 dana
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: "Osećala sam se krivom što..."
Telegraf pre 28 dana
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
"Osećala sam se krivom što joj nisam pomogla", Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu: "Snaja ju je tukla…
Blic pre 29 dana
Teodora je imala problematičnu istoriju sa porodičnom dinamikom i zavisnostima. Olivera Viktorović pričala je o porodičnim problemima Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru je prvobitno bila osuđena na 30… »
Vesti dana »
Tužna slika ispred čačanske bolnice: Porodica, prijatelji i građani se okupili i traže odgovore - zašto malene Eme više nema (FOTO)
RINA pre 25 minutajoš 26 povezanih
Hag: Tužilaštvo predložilo sudu da bivše lidere tzv. OVK osudi na po 45 godina zatvora, imali cilj da preuzmu KiM
RTV pre 45 minutajoš 41 povezana
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Svoj na svome: U Nišu podneto 45.000 zahteva za upis prava svojine
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 82 povezane