Povezane vesti
"Bila sam u šoku kada je moja bratanica satarom ubila majku i baku, ali nije bila kriva ni za šta" Poznata glumica prvi put…
Kurir pre 1 dan
Glumica Olivera Viktorović prvi put je pred kamerama progovorila o zločinu koji je zadesio njenu porodicu kada je njena sestričina, Teodora Viktorović (47), satarom presudila majci Ljiljani i baki Ivanki Ðukić. Teodora je zbog dvostrukog ubistva osuđena… »
Bratanica srpske glumice ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: Olivera otkrila stravične detalje, drogirala se od 15.
Mondo pre 1 dan
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru: "Osećala sam se krivom što..."
Telegraf pre 1 dan
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru, prvobitno je bila osuđena na 30 godina, nakon čega je kazna odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena na 20 godina. Njena tetka, glumica Olivera Viktorović, sada je… »
"Osećala sam se krivom što joj nisam pomogla", Olivera Viktorović o bratanici koja je ubila majku i babu: "Snaja ju je tukla…
Blic pre 1 dan
Teodora je imala problematičnu istoriju sa porodičnom dinamikom i zavisnostima. Olivera Viktorović pričala je o porodičnim problemima Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, koja je umrla u zatvoru je prvobitno bila osuđena na 30… »
Vesti dana »
Vasilica se tradicionalno jede za Srpsku novu godinu. Spremite je po ovom receptu i nećete pogrešiti.
Dnevnik pre 1 satjoš 37 povezanih
"Oštećeni Građani imaju pravo na nadoknadu štete": Oglasio se Ivica Dačić o situaciju u mestima gde je zbog snega i leda vanredna situacija
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Počeo transport iz Janafa, stižu prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić: Očekujem da će Mađari i Rusi u naredna dva-tri dana dostaviti obavezujući deo ugovora o NIS
Danas pre 3 satajoš 27 povezanih
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 4 satijoš 21 povezana