Povezane vesti
Tukao desetara ašovom, polomio mu i ruke i noge: Pevačev sin prokockao kuću, a on završio u zatvoru zbog šamara
Mondo 11.01.2026
Hasan Dudić nedavno je otvorio dušu o sinu Mikiju Dudiću kog je dobio u braku sa Zlatom Petrović, ističući da je sve prodao kako bi vratio njegove dugove. Hasan je istakao da je u poslu bio maher, ali sreće u ljubavi, kako kaže, nije imao. "Postigao sam… »
"Dobio sam šamar i završio u zatvoru!" Šok ispovest Hasana Dudića o problemima i o sinu koji se kockao: "Zbog Mikijevog duga…
Kurir 11.01.2026
Hasan Dudić nedavno je otvorio dušu o sinu Mikiju Dudiću kog je dobio u braku sa Zlatom Petrović, ističući da je sve prodao kako bi vratio njegove dugove. Hasan je istakao da je u poslu bio maher, ali sreće u ljubavi, kako kaže, nije imao. - Postigao sam… »
Vesti dana »
Rekorder iz Surdulice! Vozio električni bicikl sa čak 4,04 promila alkohola u organizmu
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
U Skupštini rasprava o mogućnosti uvođenja krivičnog dela obuke maloletnika za korišćenje oružja
Sputnik pre 20 minutajoš 21 povezana
Topao petak u Nišu, a onda obrt: Evo šta nam donosi vreme za vikend
Glas juga pre 3 satajoš 24 povezane