Povezane vesti
Tukao desetara ašovom, polomio mu i ruke i noge: Pevačev sin prokockao kuću, a on završio u zatvoru zbog šamara
Mondo 11.01.2026
Hasan Dudić nedavno je otvorio dušu o sinu Mikiju Dudiću kog je dobio u braku sa Zlatom Petrović, ističući da je sve prodao kako bi vratio njegove dugove. Hasan je istakao da je u poslu bio maher, ali sreće u ljubavi, kako kaže, nije imao. "Postigao sam… »
"Dobio sam šamar i završio u zatvoru!" Šok ispovest Hasana Dudića o problemima i o sinu koji se kockao: "Zbog Mikijevog duga…
Kurir 11.01.2026
Hasan Dudić nedavno je otvorio dušu o sinu Mikiju Dudiću kog je dobio u braku sa Zlatom Petrović, ističući da je sve prodao kako bi vratio njegove dugove. Hasan je istakao da je u poslu bio maher, ali sreće u ljubavi, kako kaže, nije imao. - Postigao sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 27. februar: Dalji rast temperature uz slabiji vetar
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Ovo su svi finalisti PZE 2026: Isplivao konačan spisak: Njih 14 se bori sa prvo mesto i odlazak na Evroviziju
Blic pre 2 minutajoš 5 povezanih
Zelenski najavio prelomni trenutak: Lider Ukrajine se obratio kasno uveče i saopštio: "Kreće početkom marta"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Kuba tvrdi da su osobe koje je ubila na gliseru pokušavale da se infiltriraju iz SAD
Beta pre 5 satijoš 2 povezane