Povezane vesti

Zelenski: Rusiju možemo zaustaviti samo zajedničkim naporima Evrope, SAD i partnera

Zelenski: Rusiju možemo zaustaviti samo zajedničkim naporima Evrope, SAD i partnera

Euronews pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusiju mogu zaustaviti samo zajednički napori Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i svih ukrajinskih partnera. "Želeli su da ponove – i ponovili su ismevanje ljudi, ponovili su fašizam… »
"Svaki dan rata nas podseća da svet ne može sam da se zaštiti od ludaka": Zelenski dodao i da ruski gubici od decembra iznose…

"Svaki dan rata nas podseća da svet ne može sam da se zaštiti od ludaka": Zelenski dodao i da ruski gubici od decembra iznose…

Kurir pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je večeras da "svaki dan rata" sa Rusijom predstavlja podsetnik za svet da ne može sam sebe da zaštiti od "ludaka". "Trenutno ruski gubici iznose najmanje 1.000 poginulih dnevno – i to je slučaj još od… »
Zelenski se javio i zagrmeo: Rusko ludilo samo oni mogu da spreče VIDEO

Zelenski se javio i zagrmeo: Rusko ludilo samo oni mogu da spreče VIDEO

B92 pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusiju mogu zaustaviti samo zajednički napori Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i svih ukrajinskih partnera. "Želeli su da ponove – i ponovili su ismevanje ljudi, ponovili su fašizam… »
Zelenski: Rusiju možemo zaustaviti samo zajedničkim naporima

Zelenski: Rusiju možemo zaustaviti samo zajedničkim naporima

Politika pre 1 dan
​Naglasio je da od decembra dnevni gubici ruske vojske u ljudstvu iznose ne manje od hiljadu. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusiju mogu zaustaviti samo zajednički napori Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i svih… »

Vesti dana »