Povezane vesti
"Najlepša si kada plačeš jer mršaviš" Bora Santana zgrozio javnost uvredama: Šok scene u Eliti
Kurir 11.01.2026
Boru Santanu ponovo je izbacila Anastasija Brčić iz takta, pa je osuo žestoku rafalnu paljbu po njoj. - Kad bi video moju mamu postideo bi se - rekla je ona. - Čega? Ona ne zna šta je k*rac? Nije te vaspitala. J*bem ti mamu i sestru. Šta ste vi ovde… »
"Bundevo, od tebe sam napravio lepoticu" Rasprava u Eliti: Zaratili Bora i Anastasija
Kurir 11.01.2026
Boru Santanu ponovo je izbacila Anastasija Brčić iz takta, pa je osuo žestoku rafalnu paljbu po njoj. - Bundevo, prema tebi sam bio top. Napravio sam od tebe da si lepotica, a ti u glavi zverina - besneo je Bora. - J*bem ti mamu - rekla je ona. - Osećam… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 10 minutajoš 40 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je bilo 59 tačaka, usvojeni svi zakoni
Insajder pre 34 minutajoš 63 povezane
Prevoznici najavili blokadu svih granica od 14. septembra: Mogući problemi i na Batrovcima
Ozon pre 5 minutajoš 31 povezana
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 2 satajoš 32 povezane