Povezane vesti
"Muka mi je više!" Veru Matović udali za nepoznatog muškarca, ona van sebe: "Naš brak je bez mrlja"
Telegraf pre 1 dan
Na Jutjubu su se poslednjih dana pojavile tvrdnje da se pevačica Vera Matović u 79. godini udaje za muškarca koji nije poznat javnosti. Povodom ovih navoda, Vera se oglasila i istakla da nikada nije gradila karijeru na skandalima, te da to neće činiti ni… »
Veru Matović udali za nepoznatog čoveka: Pevačica se oglasila zbog vesti o braku: "Znači mi podrška kolega u ovom trenutku"…
Blic pre 1 dan
Pevačica izrazila razočaranje izazvano širenjem lažnih informacija putem društvenih mreža. Njene kolege i obožavaoci pružili su podršku, jasno prepoznajući neistinitost ovih tvrdnji. Da se pevačica Vera Matović se udaje za čoveka koji nije poznat… »
Našu pevačicu udali za nepoznatog čoveka, žrtva je strašne prevare: "Muka mi je više"
Mondo pre 1 dan
Vera Matović i njen lik i delo ponovo su zloupotrebljeni od strane nepoznatih Jutjub stranica, koje su plasirale lažnu priču o tome da se navodno udaje u 79. godini. U tim sadržajima kao mladoženja je predstavljen nepoznat čovek, iako je muzička zvezda i… »
Veru Matović udali za nepoznatog čoveka! Pevačicu iskoristili pomoću veštačke inteligencije: Oglasila se besna: Muka mi je…
Kurir pre 1 dan
Vera Matović i njen lik i delo ponovo su zloupotrebljeni od strane nepoznatih Jutjub stranica, koje su plasirale lažnu priču o tome da se navodno udaje u 79. godini života. U tim sadržajima kao mladoženja je predstavljen nepoznat čovek, iako je muzička… »
Vesti dana »
Vasilica se tradicionalno jede za Srpsku novu godinu. Spremite je po ovom receptu i nećete pogrešiti.
Dnevnik pre 26 minutajoš 34 povezane
Putniković: Važno je da sirova nafta u Srbiju stiže u kontinuitetu
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 3 satajoš 21 povezana