Povezane vesti
"Nažalost, udata sam" Jelena Radanović izazvala haos zbog najzgodnijeg komšije ispred vile od 500.000 evra
Telegraf 12.01.2026
Žena folkera Slobe Radanovića, Jelena Radanović je veoma aktivna na mrežama gde često izaziva pažnju svojim statusima. Naime, ona sa svojim pratiocima često razmenjuje mišljenja o različitim temama, a sada je pomenula i svoj brak. Sada je jednom objavom… »
"Nažalost, udata sam" Jelena Radanović o komšiji koji čisti sneg ispred zgrade: "Flertovala bih sa njim"
Blic 12.01.2026
Jelena iz prvog braka ima dvojicu sinova, koji su jako vezani za Slobu Sloba je govorio o zajedničkom životu i deci Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović, jako je aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima često govori o različitim temama. Sada je… »
"Prišla bih da flertujem, ali nažalost udata sam" Jelena Radanović o komšiji koji čisti sneg ispred zgrade
Kurir 12.01.2026
Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović aktivna je na društvenim mrežama gde sa pratiocima često govori o različitim temama. Sada je jednom objavom sve nasmejala kada je na šaljiv način govorila o Slobi. "Najhot komšija čisti sneg ispred zgrade. Prišla… »
Vesti dana »
Odbornici u Novom Sadu odlučuju o oduzimanju prostora Akademiji umetnosti: Studenti protestuju, gradonačelnik tvrdi da su prostorije zloupotrebljene
Danas pre 2 satajoš 39 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Ostavka visokog zvaničnika pokrenula spor u Vašingtonu: Da li je Iran bio stvarna pretnja ili je rat politička odluka?
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Izrael tvrdi da je ubio iranskog ministra obaveštajnih službi; Teheran najavljuje osvetu zbog smrti Laridžanija
RTS pre 29 minutajoš 48 povezanih
Požar na Paviljonu Srbije u Veneciji: Oštećen deo krova, veća šteta izbegnuta
Insajder pre 29 minutajoš 22 povezane