Povezane vesti
"Nažalost, udata sam" Jelena Radanović izazvala haos zbog najzgodnijeg komšije ispred vile od 500.000 evra
Telegraf pre 1 dan
Žena folkera Slobe Radanovića, Jelena Radanović je veoma aktivna na mrežama gde često izaziva pažnju svojim statusima. Naime, ona sa svojim pratiocima često razmenjuje mišljenja o različitim temama, a sada je pomenula i svoj brak. Sada je jednom objavom… »
"Nažalost, udata sam" Jelena Radanović o komšiji koji čisti sneg ispred zgrade: "Flertovala bih sa njim"
Blic pre 1 dan
Jelena iz prvog braka ima dvojicu sinova, koji su jako vezani za Slobu Sloba je govorio o zajedničkom životu i deci Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović, jako je aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima često govori o različitim temama. Sada je… »
"Prišla bih da flertujem, ali nažalost udata sam" Jelena Radanović o komšiji koji čisti sneg ispred zgrade
Kurir pre 1 dan
Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović aktivna je na društvenim mrežama gde sa pratiocima često govori o različitim temama. Sada je jednom objavom sve nasmejala kada je na šaljiv način govorila o Slobi. "Najhot komšija čisti sneg ispred zgrade. Prišla… »
Vesti dana »
Vasilica se tradicionalno jede za Srpsku novu godinu. Spremite je po ovom receptu i nećete pogrešiti.
Dnevnik pre 26 minutajoš 34 povezane
Putniković: Važno je da sirova nafta u Srbiju stiže u kontinuitetu
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Ne pada mi na pamet da gubim vreme na Piculu
Danas pre 2 satajoš 21 povezana