Povezane vesti

Zelenski: Ukrajina planira nove sastanke i pregovore sa SAD, ne odugovlačimo kao Rusija

Zelenski: Ukrajina planira nove sastanke i pregovore sa SAD, ne odugovlačimo kao Rusija

NIN pre 25 dana
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je sinoć ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Rustema Umerova… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD, poručio da rat sada traje koliko i onaj…

"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD, poručio da rat sada traje koliko i onaj…

Kurir pre 26 dana
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD

"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD

Večernje novosti pre 26 dana
UKRAJINA planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. FOTO: Tanjug/AP On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu… »
Zelenski: Spremni za pregovore sa SAD

Zelenski: Spremni za pregovore sa SAD

Danas pre 26 dana
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa Sjedinjenim Državama, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom večernjem video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »

Vesti dana »