Povezane vesti

Zelenski: Ukrajina planira nove sastanke i pregovore sa SAD, ne odugovlačimo kao Rusija

Zelenski: Ukrajina planira nove sastanke i pregovore sa SAD, ne odugovlačimo kao Rusija

NIN pre 8 sati
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je sinoć ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Rustema Umerova… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD, poručio da rat sada traje koliko i onaj…

"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD, poručio da rat sada traje koliko i onaj…

Kurir pre 8 sati
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD

"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD

Večernje novosti pre 8 sati
UKRAJINA planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. FOTO: Tanjug/AP On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu… »
Zelenski: Spremni za pregovore sa SAD

Zelenski: Spremni za pregovore sa SAD

Danas pre 19 sati
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa Sjedinjenim Državama, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom večernjem video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »

Vesti dana »