Povezane vesti
Zelenski: Ukrajina planira nove sastanke i pregovore sa SAD, ne odugovlačimo kao Rusija
NIN 12.01.2026
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je sinoć ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Rustema Umerova… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD, poručio da rat sada traje koliko i onaj…
Kurir 12.01.2026
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »
"Mi ne odugovlačimo, za razliku od Rusije" Zelenski sprema nove pregovore sa SAD
Večernje novosti 12.01.2026
UKRAJINA planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa SAD, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u sinoćnjem redovnom video obraćanju naciji. FOTO: Tanjug/AP On je to učinio nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu… »
Zelenski: Spremni za pregovore sa SAD
Danas 11.01.2026
Ukrajina planira raspored sastanaka i daljih pregovora sa Sjedinjenim Državama, izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom redovnom večernjem video obraćanju, nakon što je saslušao izveštaj sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i… »
Vesti dana »
"Tahikardiju sam dobila, života mi" Varnice u Skupštini, Brnabić i Jovanov u klinču sa Lazovićem: "Da smo hteli da koristimo zvučni top, vas bismo zvali" (video)
Blic pre 42 minutajoš 47 povezanih
Eksplozija u tržnom centru u Japanu nakon zemljotresa, više desetina ljudi vodi se kao nestalo (video)
Euronews pre 27 minutajoš 42 povezane
Helikopter i 40 vatrogasaca iz Beograda upućeno u Španiju zbog požara
Nedeljnik pre 2 satajoš 32 povezane
Delovi Sremske Kamenice bez vode ili sa slabijim pritiskom u sredu, 29. jula
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 26 povezanih