Povezane vesti
Marina Visković pobesnela na pitanje o udaji: „Da sam htela imala bih i brakove i decu, ali nije to nikada bio moj put i…
Nova pre 24 sata
Marina Visković dozvolila je pratiocima na Instagramu da joj postavljaju pitanja, a onda ju je jedno doslovno izbacilo iz takta. Naime, jedan korisnik pomenute društvene mreže ju je pitao da li misli da je zakasnila za udaju. „Da li smatraš da si negde… »
"Ima li neki rok ili sam debelo zakasnila?" Pevačica se iznervirala zbog pitanja o udaji i potomstvu: "Je li trebalo sa 13 da…
Blic pre 1 dan
Marina Visković odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu Burno je reagovala kada je dobila pitanje da li misli da je zakasnila sa rađanjem Pevačica Marina Visković (37) uživa u ljubavi sa milionerom sa kojim se baškari na luksuznim destinacijama… »
"Trebala sam da biram pogrešne da bih udovoljila vama" Marina Visković besna zbog pitanja o braku i deci: Je l' imam neki rok…
Kurir pre 1 dan
Marina Visković uživa u ljubavi sa milionerom sa kojim se baškari na luksuznim destinacijama i ne krije koliko je srećna u životu. Ona je sada progovorila o braku i deci i poprilično se iznervirala zbog jednog pitanja. Marina Visković dozvolila je… »
Pevačicu pitali da li misli da je sa 37 godina zakasnila sa decom i udajom, ona "poludela": "Je l' imam rok?!"
Telegraf pre 1 dan
Marina Visković (37) odgovarala je na pitanja koja su joj postavljali pratioci na Instagramu, a jedno nije bilo najprijatnije. Ticalo se majčinstva i udaje, a glasilo je ovako: - Da li smatraš da si negde "zakasnila" sa udajom, decom i tako dalje? Marina… »
Vesti dana »
Večeras se dočekuje Srpska nova godina! Evo ko sve slavi, ali i koji su običaji koji moraju da se ispoštuju
Telegraf pre 56 minutajoš 37 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Loznici: Održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, svi potrošači imaju struju
Kurir pre 57 minutajoš 28 povezanih
Putniković: Važno je da sirova nafta u Srbiju stiže u kontinuitetu
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 4 satijoš 21 povezana