Povezane vesti
Šta ženama nije dozvoljeno u Srpskoj pravoslavnoj crkvi
BBC News 12.01.2026
Viševekovno ustrojstvo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ima razna ograničenja za žene, ali je ona mnogo otvorenija od katoličke, kažu stručnjaci za BBC na srpskom. I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne… »
Radio 021 12.01.2026
Viševekovno ustrojstvo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ima razna ograničenja za žene, ali je ona mnogo otvorenija od katoličke, kažu stručnjaci za BBC na srpskom. Erdem Sahin/EPA-EFE/REX/Shutterstock I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina… »
Južne vesti 12.01.2026
Erdem Sahin/EPA-EFE/REX/Shutterstock I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. „Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra“, izgovorio je ženski glas. „Uđite, nema to nikakve veze“… »
Danas 12.01.2026
I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. „Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra“, izgovorio je ženski glas. „Uđite, nema to nikakve veze“, čula sam odgovor. Bila sam zbunjena… »
NIN 12.01.2026
I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. "Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra", izgovorio je ženski glas. "Uđite, nema to nikakve veze", čula sam odgovor. Bila sam zbunjena… »
Vesti dana »
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Više javno tužilaštvo u Beogradu: Spisi predmeta protiv Milića nisu prosleđeni Prvom osnovnom tužilaštvu
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih
Večeras nas očekuje promena vremena u Srbiji: RHMZ se oglasio, evo kako će biti u narednim satima
Telegraf pre 11 minutajoš 50 povezanih
Malinari iz Arilja traže bolju otkupnu cenu, zahtevaju sastanak sa ministrom
Mašina pre 37 minutajoš 19 povezanih