Povezane vesti
Šta ženama nije dozvoljeno u Srpskoj pravoslavnoj crkvi
BBC News pre 19 sati
Viševekovno ustrojstvo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ima razna ograničenja za žene, ali je ona mnogo otvorenija od katoličke, kažu stručnjaci za BBC na srpskom. I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne… »
Južne vesti pre 19 sati
Erdem Sahin/EPA-EFE/REX/Shutterstock I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. „Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra“, izgovorio je ženski glas. „Uđite, nema to nikakve veze“… »
Radio 021 pre 19 sati
Viševekovno ustrojstvo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ima razna ograničenja za žene, ali je ona mnogo otvorenija od katoličke, kažu stručnjaci za BBC na srpskom. Erdem Sahin/EPA-EFE/REX/Shutterstock I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina… »
Danas pre 19 sati
I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. „Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra“, izgovorio je ženski glas. „Uđite, nema to nikakve veze“, čula sam odgovor. Bila sam zbunjena… »
NIN pre 19 sati
I dalje se sećam razgovora koji sam pre nekoliko godina čula pre službe ispred jedne pravoslavne crkve u Srbiji. "Imam menstruaciju, ne smem da uđem unutra", izgovorio je ženski glas. "Uđite, nema to nikakve veze", čula sam odgovor. Bila sam zbunjena… »
Vesti dana »
Protest ispred Jovine gimnazije: Novosađani podržali zahteve učenika (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Rekli su mu: „Nikad nećeš uspeti“ – Danas Muzafer Čepeljac stoji na pobedničkom postolju
IndeksOnline pre 5 satijoš 1 povezana