Povezane vesti
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
Euronews 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"
B92 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
NIN 12.01.2026
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima
Politika 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ispituje da li Boske prao pare. Dat nalog jedinici za finansijske istrage da se utvrdi poreklo imovine osumnjičenog za ubistvo Nešovića!
Blic pre 1 danjoš 77 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 4 satijoš 41 povezana
STIŽE LOVA NA MARAKANU! Zvezda puni budžet, a da nije prodala igrača!
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Dačić potpisao depešu: Zabranjena privatna zaštita i obezbeđenje zaposlenima u MUP-u
In medija pre 3 satajoš 19 povezanih