Povezane vesti
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
Euronews 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"
B92 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
NIN 12.01.2026
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima
Politika 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »
Vesti dana »
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! "Rat je dobijen!" Iran ismeva predsednika SAD! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 68 povezanih
Dan sećanja na stradale u NATO agresiji, patrijarh Porfirije: Ovo je apel protiv greha koji se zove rat
NIN pre 39 minutajoš 21 povezana