Povezane vesti
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
Euronews 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"
B92 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
NIN 12.01.2026
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima
Politika 12.01.2026
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »
Vesti dana »
Određen pritvor Zlatku Kokanoviću, osumnjičenom za napad na policajce
RTV pre 4 satijoš 16 povezanih
Košarkaši Srbije poraženi od Turske u meču kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo
IndeksOnline pre 14 minutajoš 33 povezane