Povezane vesti

Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima

Euronews pre 24 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"

"Šokiran sam"

B92 pre 24 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »

NIN pre 24 dana
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima

Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima

Politika pre 24 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »

Vesti dana »