Povezane vesti

Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima

Euronews pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"

"Šokiran sam"

B92 pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »

NIN pre 1 dan
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima

Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima

Politika pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »

Vesti dana »