Povezane vesti
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
Euronews pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
"Šokiran sam"
B92 pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od strane iranskih vlasti protiv demonstranata. "Šokiran sam izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile od… »
Gutereš: Šokiran sam izveštajima o nasilju iranskih vlasti nad demonstrantima
NIN pre 1 dan
Gutereš tvrdi da je šokiran nasiljem iranskih vlasti nad demonstrantima
Politika pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i prekomernoj upotrebi sile. NjUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je šokiran izveštajima o nasilju i… »
Vesti dana »
Odbor Skupštine Srbije prihvatio predloge zakona o tužilaštvima
Slobodna Evropa pre 9 minutajoš 31 povezana
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju. Nivo Lima ispod 200 cm, nema više opasnosti od poplava.
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Da li je 14. januar crveno slovo u kalendaru? Ovo nikako ne smete da radite na Mali Božić, jer će vas terati baksuz cele godine.
Kurir pre 4 minutajoš 45 povezanih
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabija, Vučić: UAE čestitala na najlepši način (VIDEO)
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih