Povezane vesti
Tramp: Zelenski ima samo jedan adut…
Vesti online pre 9 sati
Vladimir Zelenski nikada nije imao adute. On ima samo mene – Donalda Trampa, izjavio je šef Bele kuće u intervjuu za „Njujork tajms“. „Zelenski zaista nema adute. Nikada ih nije imao, od samog početa ih nije bilo. Ni sada ih nema, Ima samo jednu stvar –… »
Nikad jači šamar Zelenskom: Tramp ogolio ukrajinskog predsednika do srži
Večernje novosti pre 10 sati
AKO je iko u sukobu u Ukrajini ostao bez iluzija, onda je to šef kijevskog režima Vladimir Zelenski. U intervju za "Njujork tajms", američki predsednik Donald Tramp otvoreno kaže da Zelenski nema nikakve pregovaračke adute - nije ih je imao na početku… »
Tramp ogolio Kijev: Zelenski ima samo jednu kartu
Pravda pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je izjavio da ukrajinski lider Volodimir Zelenski "nema karte". Odgovarajući na pitanje novinara, ponovio je svoju izjavu iz februara: "Nemate karte“ i naglasio da Zelenski nije imao nijednu od prvog dana. Na… »
"NATO se oslanja na SAD" Tramp: Da nije bilo mene, Rusija bi danas imala celu Ukrajinu
Večernje novosti pre 13 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da bi Rusija zauzela celu Ukrajinu da on nije čelu SAD dodajući da ta zemlja u okviru NATO-a vidi pre svega Sjedinjene Države kao ključnog protivnika, dok ostale članice Alijanse… »
"Ja sam jedini adut koji on ima"
B92 pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u intervjuu za Njujork Tajms da je on jedini adut koji Volodimir Zelenski ima kako bi se rat u Ukrajini završio. Tramp je rekao da je on jedini adut koji ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ima i da bi bez… »
Tramp: Zelenski ima samo jedan adut...
Sputnik pre 15 sati
Vladimir Zelenski nikada nije imao adute. On ima samo mene – Donalda Trampa, izjavio je šef Bele kuće u intervjuu za „Njujork tajms“. Nedostatak podrške američkog lidera bio bi potpuna katastrofa za Zelenskog, naglasio je šef Bele kuće. Ranije je… »
Tramp: Zelenski ima samo mene
Politika pre 15 sati
Predsednik SAD više puta isticao da šef kijevskog režima nema adute u pregovaračkoj poziciji. Vladimir Zelenski nikada nije imao adute. On ima samo mene – Donalda Trampa, izjavio je šef Bele kuće u intervjuu za „Njujork tajms“. „Zelenski zaista nema… »
"Zelenski nema adute" Tramp: On ima samo mene
Večernje novosti pre 15 sati
VLADIMIR Zelenski nikada nije imao adute. On ima samo mene - Donalda Trampa, izjavio je šef Bele kuće u intervjuu za „Njujork tajms“. FOTO: AP Photo - Zelenski zaista nema adute. Nikada ih nije imao, od samog početa ih nije bilo. Ni sada ih nema. Ima… »
Vesti dana »
Protest ispred Jovine gimnazije: Novosađani podržali zahteve učenika (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(VIDEO) REKLI SU MU: „NIKAD NEĆEŠ USPETI“ – Danas Muzafer Čepeljac stoji na pobedničkom postolju
Sandžak haber pre 3 satajoš 1 povezana