Povezane vesti
"Bila sam izopštena jer sam Srpkinja": Jeziva ispovest devojke iz Beča koju je menadžer maltretirao
Mondo pre 23 dana
Priča Srpkinje (35) iz Beča, koja je radila kao hostesa u luksuznom hotelu, i doživela je stravičan mobing od sada već bivšeg šefa, postala je glavna vest u austrijskim medijima. Ona je pre tri godine radila kao hostesa u luksuznom hotelu u centru Beča… »
"Mrzeo je što sam Srpkinja!" Žena (35) preživela pakao na poslu u Beču: Radila u luksuznom hotelu, šef je gurao i maltretirao…
Blic pre 23 dana
Srpkinja (35), bivša zaposlena kao hostesa u luksuznom hotelu u Beču, opisuje neprijateljsku radnu atmosferu i pritisak koji je doživljavala Izjavljuje da su njeno poreklo, zloupotreba moći i diskriminacija dodatno pogoršavali situaciju Pre tri godine… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
Podnošenje prijava za legalizaciju produženo do 8. februara, i zatvorenici će moći da legalizuju svoju imovinu
RTV pre 1 satjoš 89 povezanih
Penjaroja: Moramo da se oporavimo, očekuje nas težak meč protiv Panatinaikosa
RTS pre 8 minutajoš 39 povezanih
"Sastanak prošao u dobroj atmosferi" Brnabić: Izabrano troje predsedavajućih Komisije za birački spisak (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Dan borbe protiv raka obeležava i Društvo onkoloških pacijenata u Vranju
RTS pre 6 satijoš 52 povezane